Amszterdam repülőjegy

Segítünk olcsó repülőjegyet találni Amszterdam városába!
Fedezze fel Amszterdam csodáit és foglalja le repülőjegyét egyszerűen, gyorsan és takarékosan!

Az Ön indulása 2012. február 5., érkezése 2012. február 12.
Segítség a foglaláshoz:

06 1 510 0550

Hétfő - Péntek: 800 - 2000 Szombat: 900 - 1500 info@repjegy.hu

A legolcsóbb repülőjegyek Budapest-Amszterdam útvonalra

A fenti árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A jegyárak változásai miatt elképzelhető, hogy egy most indított keresés eltérő árakat eredményez.

Repülőjegy árak alakulása az elmúlt 15 nap keresései alapján

Az árak légitársaságonként változhatnak a szabad helyek függvényében.

 

Amszterdam: Gát az Amstel folyónAz Amszterdam nevét adó folyó, az Amstel

 
Európa egyik igen kedvelt úti célja Amszterdam, ahol évente több mint 4 millióan fordulnak meg. Az ismert sörrel azonos nevű folyóra épült Amszterdam századokkal ezelőtt még csak kis halászfalu volt. Amszterdam Hollandia fővárosa, de a kormány székhelye mégis Hágában található. 
 
Európa harmadik legnagyobb repülőtere, a SchipholRepülőjegy Amszterdamba
 
Amszterdami repülőjegyével a kezében Budapestről a Schiphol repülőtéren landolhat, ha a holland fővárosba utazik. Ha van lehetősége eltölteni egy kis időt a repülőtéren, nem fog unatkozni, egy hatalmas pláza rengeteg boltja várja a járatukra váró utasokat. 
Európa harmadik legnagyobb repülőteréről busszal és vonattal könnyen bejuthatunk Amszterdam belvárosába. 
 
Közlekedés AmszterdambanAz egész várost bejárhatjuk kerékpáron
 
Ha Amszterdamba utazik, akkor használjon kerékpárt! Nincs még egy ilyen város, ahol ennyi biciklist láthat egyszerre az utakon. Nem véletlen, valóban mindenhova el lehet jutni kerékpáron a városban. Amszterdam több pontján kölcsönözhet biciklit, és egy másik ponton le is rakhatja. Persze, ha elkezd szakadni az eső, akkor nem a bringa a legjobb megoldás. Ekkor szálljunk fel egy hajóra, hiszen a csatornákon is bejárható az egész város, majdnem olyan, mint Velence. Sok helyen a csatornák fölé épültek a házak, amik apály és dagály idején „táncolnak”. Persze csak kicsit dülöngélnek jobbra-balra.
 
Az amszterdami Van Gogh Múzeumban megtekinthetjük a híres festő műveitAmszterdami városnézés
 
Amszterdami utazása során nem marad látnivaló nélkül, vízről szárazföldre szállva van mit nézni a városban. A főtérnek számító Dam téren áll a királyi palota. Amszterdamban található a világ legrégebbi tőzsdéje. A város hemzseg a jobbnál jobb múzeumoktól; Rijksmuseum; Van Gogh Múzeum; Anna Frank egykor háza, ami ma már múzeumként üzemel; vagy éppen a Heineken Múzeum, amit az első Heineken Sörgyár épületében alakítottak ki. 
 
Azt tudta, hogy Amszterdam a gyémántok városa? A Gassan Diamondsnál a hét minden napján ingyenes körbevezetést kaphat, és megismerheti az amszterdami gyémánt-történelmet. 
A város vigalmi negyede, a vöröslámpás negyed ugyancsak ismert turistalátványosság az Amszterdamba utazóknak, közülük nemcsak az itt kínált illegális szórakozások fogyasztóinak, hanem a hangulat iránt érdeklődők számára is. 
 
Étel-ital Amszterdamban
 
Ha Amszterdamba utazik, akkor legtöbbször valószínűleg halételekkel fog találkozni, mint pl.: füstölt és sóban pácolt hering, vagy osztriga és kagyló. Az éttermekben köretnek általában sok zöldséget választhat, ugyanis ezek minden évszakban kiváló minőségűek. 
Amszterdami útja alatt semmiképpen se hagyja ki a holland csoki- és marcipánkínálat finomságait. Mindenféle édes és sós palacsintát is kóstolhat, a fánkok és sütemények után. 
 
Programok a holland fővárosbanAz év kulturális eseménye az Uitmarkt
 
Amszterdami útja alatt érdemes kimenni a Vondelparkba, ahol az egész nyár folyamán szabadtéri programokkal várják az érdeklődőket. A szabadtéri színpadon vagy a zenekari pavilonban ingyenes koncerteket rendeznek. A színpadon színházi előadásokat is láthat. Másik látnivaló a park nevét adó Vondel költő szobra. Ha gyermekkel utazik, a Vondelparkban több játszótéren is szórakozhatnak a picik, illetve szerda délutánonként gyermekelőadásokat is előadnak a színpadon. Ha pedig csak leülne egy padra, és átvenné az amszterdamiak életérzését, a Vondelpark akkor is egy jó választás. 
 
Augusztus végéig a Blijburg mesterséges tengerparton is hűsölhet, vagy betérhet egy étterembe, bárba, ahol kellemes zene mellett fogyaszthatja el vacsoráját. 
Ha augusztus 24. és 26. között utazik Amszterdamba, részt vehet az év kulturális eseményének tartott Uitmarkton, ami a nemzeti kulturális szezon nyitánya. Közel félmillió helyi lakos és amszterdami utazó látogat ki a 3 napig tartó Amszterdam időjárása szeszélyes, egyszerre eső és napsütés is lehetségeselőadásokra, fellépésekre, koncertekre, workshopokra. Minden évben 250 kulturális intézmény mutatja be magát és a következő év programkínálatát, valamint kb. 100 kiadó mutatja be legújabb könyveit. 
 
Ha április 30., akkor a holland királynő születésnapja alkalmából az egész ország a nemzeti színbe, a narancssárgába bújik. Ilyenkor hatalmas utcabálok várják az idősebb- és fiatalabb korosztályt is. Érdemes időben foglalni, mert a nagy érdeklődés miatt, hamar elfogynak a legjobb helyek.
 
Amszterdam időjárása
 
A holland főváros időjárása szeszélyes, nem lehet biztosra mondani, hogy éppen milyen idő lesz az amszterdami utazása alatt. Általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy nyáron szép napos idő van, 25 °C körül, de egy kis eső bármikor eshet. Sok amszterdamit láthatunk egy napsütéses napon esernyővel a kezében sétálgatni, ez azzal magyarázható, hogy ha nyáron esik az eső reggel, akkor a nap többi részén valószínűleg sütni fog a nap. 

 


További ajánlataink:

Kövessen minket a közösségi oldalakon is:

repülőjegy akciók, hírek és érdekességek a légiközlekedés világából!
Kiemelt légitársasági partnereink
Online fizetési partnereink
Hírdetési partnerünk
Szervereink helye