RyanAir

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok RyanAir

RyanAir népszerű úticéljai

Budapest - London
21 379 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Róma
22 998 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Barcelona
28 750 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Dublin
29 058 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Párizs
20 678 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Berlin
10 378 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Madrid
25 118 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Brüsszel
13 438 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Koppenhága
16 536 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Athén
25 204 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Málta
34 204 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Malaga
33 898 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Manchester
25 204 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Gran Canaria
53 598 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Nürnberg
10 378 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bristol
29 839 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Korfu
32 388 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Pisa
19 958 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bergamo
17 008 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Billund
20 558 Ft-tól
közvetlen járattal

Utasaink értékelése a RyanAir légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

1369 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

3,6

Menetrend

4,2

Ár/érték arány

4,4

Bemutatkozás

A Ryanair ír központú, európai diszkont, úgynevezett „fapados” légitársaság. 355 repülőgépet üzemeltet. A Michael O'Leary tulajdonában lévő céget, 1985-ben alapították, azóta a világ egyik legismertebb, legnagyobb fapados légitársaságává vált Európában. Elsőszámú operatív bázisai pedig a Dublin Repülőtéren és a London Stansted Repülőtéren találhatóak.

2013-ban a Ryanair szállította a legtöbb menetrend szerinti járatokat igénybe vevő utast, valamint világviszonylatban is elérte a legnagyobb forgalmat, az utasszám tekintetében. A fapados légitársaságok tekintetében a Ryanair legnagyobb riválisa a londoni bázisú EasyJet légitársaság.

A légitársaság Boeing 737-800 repülőgépeket üzemeltet. Járataival 32 európai országot szolgál ki, kiegészítve Marokkóval és Izraellel, valamint több mint 200 úti célt köt össze. Magyarországról számos közvetlen járatot üzemeltet a legnépszerűbb európai városokba (például London, Dublin, Róma, Párizs, Brüsszel, Barcelona, stb.). A nyaraló-desztinációkra induló szezonális járatai is népszerűek a magyar utasok körében (például Korfu, Málta, Kanári-szigetek).

A Ryanair járatai legtöbb esetben nem az ország fő repterére érkeznek, hanem valamelyik kisebb nem nemzetközi repülőtérre, melyek néhány esetben még közelebb is helyezkednek el az adott városhoz. Innen általában transzferbusszal, vonattal, vagy taxival könnyen eljuthatunk a kívánt helyre. Ezen felül a Ryanair a közvetlen összeköttetéseket részesíti előnyben járatai számára, ami azt jelenti, hogy az úti cél eléréshez nem szükséges átszállást végrehajtani.

A Ryanair alacsony árainak megtartása érdekében, magán az utazáson túl semmilyen más szolgáltatást nem nyújt ingyen. Az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük a fedélzeten például étkezésre, italfogyasztásra és egyéb fedélzeti szolgáltatások igénybevételére. A gyorsabb beléptetés érdekében a Ryanair légitársaság is bevezette az online check-in szolgáltatást, ezáltal azoknak az utasoknak, akik csak kézipoggyászt visznek magukkal, lehetőségük van, előre elvégezni a check-in folyamatot a légitársaság weboldalán keresztül

 

Poggyász információk

A járatra díjmentesen 1 db 10 kg-os normál méretű kézipoggyász és egy kiegészítő táska felvitele engedélyezett, a feladott poggyász szállítását a légitársaság díj ellenében biztosítja

Checkin információk

Ingyen elvégezhető a légitársaság weboldalán 4 nappal az indulás előtt. A repülőtéren a check-in elvégzése fizetés ellenében lehetséges.

Kapcsolódó hírek

Három új úti céllal bővíti budapesti kínálatát a Ryanair

A 2017-es téli menetrend kezdetétől Valenciába, Edinburgh-ba és Prágába indít járatot Budapestről a Ryanair diszkont légitársaság!

A leghangulatosabb adventi úti célok Európában

November közepén Európa szerte számos karácsonyi vásár nyitja meg kapuit. Ne maradjon le róluk, foglalja le repjegyét már 9 118 Ft-tól!

Az easyJet után a Ryanair is indít velencei járatot Budapestről

A Ryanair új téli járatai október 30-tól kezdenek el közlekedni, heti három alkalommal, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként.

Csökkenti a poggyászdíjakat a Ryanair

2016. június 2-től csökkenti és egyszerűsíti a poggyászdíjakat a Ryanair - Európa legnagyobb fapados légitársasága, a három óra repülési időt meg nem haladó járatokon.

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom