Moszkva repülőjegy

Segítünk olcsó repülőjegyet találni Moszkva városába!
Fedezze fel Moszkva csodáit és foglalja le repülőjegyét egyszerűen, gyorsan és takarékosan!

Az Ön indulása 2012. február 5., érkezése 2012. február 12.
Segítség a foglaláshoz:

06 1 510 0550

Hétfő - Péntek: 800 - 2000 Szombat: 900 - 1500 info@repjegy.hu

A legolcsóbb repülőjegyek Budapest-Moszkva útvonalra

A fenti árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A jegyárak változásai miatt elképzelhető, hogy egy most indított keresés eltérő árakat eredményez.

Repülőjegy árak alakulása az elmúlt 15 nap keresései alapján

Az árak légitársaságonként változhatnak a szabad helyek függvényében.

 

 

Irány Moszkva!A hagymakupolák Moszkva jelképei

 
Egy moszkvai utazással akkora város életébe nézhet bele, ahol annyi ember él, mint egész Magyarországon. Az 1147-ben alapított város sok változáson esett át napjainkig. Moszkvát ma már a történelmi emlékek mellett luxusszállodák, fényűző épületek is uralják. 
 
Repülőjegy Moszkvába
 
Moszkvai repülőjegyével akár három repülőtéren is landolhat. Budapestről közvetlen járattal a Seremetyjevo repülőtérre érkezhet az Aeroflot légitársasággal. Moszkvai repülőjegye szólhat még a legnagyobb forgalmat bonyolító Domodegyovói vagy a legrégebben működő Vnukovói nemzetközi repülőtérre is. Mind a három repülőtér 30 km-re található a belvárostól, de metróval, vonattal, busszal vagy taxival egyszerűen el lehet jutni Moszkva központjába. 
 
Moszkvai közlekedés
 
A moszkvai tömegközlekedés fontos eleme a metró. Egy moszkvai utazás során 12 vonalon, majdnem 300 km-nyi, 180 állomást tartalmazó hálózaton járhatja körbe a várost. A moszkvai metró állomásai olyan szépek, hogy akár múzeum is lehetne. A metró nagy kiterjedtsége és hosszú állomásai miatt a közbenső területeken busszal tud közlekedni. A buszon kívül troli és villamos is szállítja Moszkva több pontja között az utasokat.  Moszkvának több vasúti pályaudvara is van, pl. a Transzszibériai Expressz is innen indul. 
 
A Kremlben található, Vörös térre nyíló Szpasszkaja-toronyLátnivalók Moszkvában

A moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyház a világ legmagasabb ortodox temploma

Moszkvai utazása előtt valószínűleg eltervezi, hogy mit is szeretne megnézni ebben a hatalmas városban. A Moszkvába utazók listáján valószínűleg előkelő helyet foglal el a közel 28 hektáron elterülő Kreml épületegyüttes. Központja a Katedrális tér, de itt található még az Uszpenszkij székesegyház, a Szpasszkaja-torony és a Nagy Kreml-palota is. A Kremlt keletről a Vörös tér és a hagymakupolás Boldog Vazul-székesegyház határolja. Ez a templom Moszkva egyik legjelentősebb építészeti emléke és jelképe. A Vörös téren a GUM áruház egykori épületében ma luxustermékeket vásárolhat. A Moszkvába utazók kedvelt célpontja a Lenin-mauzóleum, ahol az egykori orosz vezető bebalzsamozott testét és az óránkénti őrségváltásokat tekinthetik meg. Moszkva látványosságai között említhetjük a 2000-re újjáépített Megváltó Krisztus-székesegyházat vagy a Moszkvai Állatkertet, ami több mint 6000 állatnak ad otthont. Ha múzeumba is el szeretne látogatni, akkor a Tretyjakov Galéria vagy a Puskin Múzeum ideális választás. Moszkvában 34300 hektárnyi kert és part található, mint például a Gorkij park, az Iszmajlovszkij park vagy a Caricino Park. 
 
Étel-ital MoszkvábanMoszkva parkjaiban jó nagy sétákat lehet tenni
 
Egy moszkvai utazás alatt belekóstolhat a különleges orosz gasztronómia fogásaiba. Az oroszok nagyon gazdag levesválasztékkal rendelkeznek. A legnépszerűbb levesük a borscs, ami káposztaleves céklával és hússal. Moszkvában közkedvelt étel a kulebiaka: vajas tésztában különféle halak, tojás, rizs, és vágott kapor. Nálunk is népszerű étel a Sztroganoff módra elkészített marha, de ha már Moszkvába utazik, érdemes megkóstolni az eredeti verziót. 
Ha ital, akkor vodka, amit akár reggeli előtt is fogyasztanak. Finom az orosz pezsgő, a sampanszkoje is. Közismertek még a különféle pálinkák és borpárlatok. Ha a moszkvai utazása alatt alkoholmentes italra vágyik, akkor valószínűleg teát fog kapni, vagy erős feketekávét. A moszkvaiak specialitása a kvasz, amit rozskenyér erjesztésével állítanak elő. 
 
A Moszkva folyó szeli ketté az orosz fővárostMoszkvai programok
 
Moszkvai utazása alatt több programlehetőség közül is választhat. Nyaranta rendezik meg a Moszkvai Nemzetközi Filmfesztivált, amelyen híres színészek is részt vesznek. Ha augusztus végén utazik Moszkvába, akkor a Moszkvai Nemzetközi Motor Show kiállításait és programjait tekintheti meg. A moszkvai Nagyszínház, a Bolsoj egész évben várja a nézőket a világ egyik legszínvonalasabb balett társulatával. Teniszkedvelőknek jó hír, hogy október 13. és 21. között a Kremlin Kupa kerül megrendezésre Moszkvában. Egy novemberi moszkvai út alatt belekóstolhat a legfinomabb orosz borokba, ugyanis 20-22-én rendezik meg az Orosz Borok Fesztiválját. 
 
Időjárás az orosz fővárosban
 
Egy nyári moszkvai út alatt vigyen esernyőt, ugyanis júniustól augusztusig elég sok csapadék hull az orosz fővárosra. A hőmérséklet átlagosan 23°C. Télen a -10°C sem szokatlan, ezért akkor készüljön meleg ruhákkal. 
 

További ajánlataink:

Kövessen minket a közösségi oldalakon is:

repülőjegy akciók, hírek és érdekességek a légiközlekedés világából!
Kiemelt légitársasági partnereink
Online fizetési partnereink
Hírdetési partnerünk
Szervereink helye