Black Friday akció az Aegean Airlines-tól Athénba
FőoldalAkciók Black Friday akció az Aegean Airlines-tól Athénba

Black Friday akció az Aegean Airlines-tól Athénba

2018 november 23, péntek

Az Aegean Airlines kétnapos Black Friday akciójában most 40% kedvezménnyel foglalhatja le repjegyét Athénba!

Az Aegen Airlines akciója keretében most hihetetlenül kedvezményes áron utazhat a görög fővárosba, ahonnan átszállással elérhető 44 ország, 153 város, összesen 122 nemzetközi és 33 görögországi úti cél!

Athén a nyugati civilizáció egyik legszebb szimbóluma, több mint 3000 éves történelemmel büszkélkedhet. Számtalan műemlék maradt fenn az ókorból, mely hűen hirdeti a görög kultúra emlékeit. Athén emellett nyüzsgő és modern főváros is. Az athéni Akropolisz a világ egyik legszebb ősi romja, mely kivételes látnivalókat és különleges régészeti ereklyéket tartogat nemcsak a régészek számára.

Foglalási időszak: 2018. november 23-24.

Utazási időszak: 2019. január 8 - 2019. június 20-ig

A kedvezmény mértéke: -40% minden athéni foglalás árából

A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, az Aegean Airlines repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Az akció az Aegean Airlines által üzemeltetett járatokra érvényes. Az árak tartalmazzák az adókat és az illetékeket. Az akciós jegyek a szabad helyek függvényében érhetőek el.

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről! Foglaljon most könnyen és gyorsan online rendszerünkben, hogy megvalósítsa utazási álmait!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről az Aegean Airlines-t

>> Tudjon meg mindent Athén híres városáról