Foglaljon Szöulba a LOT járatára - premium economy upgrade-et nyerhet

2019. szeptember 13.
Nyerjen Premium Economy Upgrade-et a LOT és a repjegy.hu közös játékában a Szöulba szóló repülőjegyével!

LOT Lengyel Légitársaság Lengyelország nemzeti légitársasága, mely 1929-ben kezdte meg működését, így egyike a világ legrégebbi légitársaságainak. Legújabb Budapestről közvetlenül elérhető városai között szerepel a lenyűgöző Szöula Koreai Köztársaság fővárosa.

Szöulban tökéletesen keveredik egymással a régi és az új: a modern városrészek mellett alkalmunk nyílik a történelmi központban található, 11-14. századi épületek felfedezésére is. Changdeokgung palotát, melyet nem szabad kihagyni, például az UNESCO a világörökség részeként tartják számon. A rengeteg látnivaló mellett ne felejtsük el a helyi konyhát sem kipróbálni.

Az utóbbi években a Lengyel Légitársaság egyre több és több várost köt össze Budapesttel, közülük jó néhányat közvetlen járattal. Ilyenek például a Budapestről Varsóba, Londonba, Prágába, Stuttgartba vagy éppen az olyan távoli úti célokra tartó járat, mint Chicago, New York és már Szöul is! Szöulba például szeptember 22-től indítanak járatokat, méghozzá heti háromszor! Budapestről Szöulba kedden, pénteken és vasárnap, Szöulból Budapestre pedig hétfőn, szerdán és szombaton.

A népszerű légitársaság járataira szóló repülőjegy vásárláskor több osztály közül is választhatunk, melyek a Business, Premium Economy, Economy és Economy Simple osztályok. 

Ha már régóta tervezgeti szöuli utazását, akkor pedig van egy jó hírünk: 

Ha 2019. október 31-ig foglal leghamarabb 2019. november 15-i indulással repülőjegyet a LOT szöuli járataira, akkor akár Ön is lehet az a szerencsés nyertes, akinek átfoglaljuk az Economy osztályra szóló jegyét Premium Economy osztályra!*

LOT Lengyel Légitársaság - repjegy.hu

* A nyereményjáték feltételei

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2019. szeptember 16. és október 31. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon a LOT légitársaság Szöulba tartó járatára. A járat indulásának napja nem lehet 2019. november 15-nél korábbi időpont és legalább egyik irányba közvetlen járatra kell szólnia a foglalásnak.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között kisorsolt nyertes eredetileg LOT Economy Class osztályra szóló jegye emelésre („Upgrade”) kerül LOT Premium Economy osztályra maximum 2 fő erejéig. 

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2019. november 5. , helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Nyereményjáték - részvételi feltételek

>> Tudnivalók a LOT légitársaságról