Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát
FőoldalAkciók Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

2018 június 4, hétfő

Ha július 31-ig a Tap Air Portugal légitársaság járataira foglal repülőjegyet a repjegy.hu-n, visszanyerheti a repülőjegy árát!

Portugália nemzeti légitársasága a világ 34 országában 85 célállomásra repül, mintegy 2500 járatot üzemeltet hetente. A Budapest és Lisszabon között közlekedő direkt járata a portugál fővárosba történő gyors utazáson kívül kiváló átszállási lehetőségeket kínál Európa, Latin- és Észak-Amerika nagyvárosai valamint afrikai úti célok irányába is.

Most adunk még egy okot, amiért érdemes Portugália legnagyobb légitársaságát választania:

Ha július 31-ig repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon a TAP Air Portugal légitársaság bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát!*

 

Válogasson a TAP Air Portugal legnépszerűbb úti céljai között:

PORTUGÁLIA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AFRIKA
Lisszabon New York Rio de Janeiro Casablanca
Porto Miami Sao Paulo Luanda
Funchal Boston Brasilia Accra
Faro Toronto Fortaleza Dakar
Ponta Delgada Azores   Caracas Maputo
     

Abidjan


 

 

TAP Air Portugal légitársaság - repjegy.hu


* A nyereményjáték feltételei

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2018. június 4. és július 31. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon a TAP Air Portugal légitársaság bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2018. augusztus 10., helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Nyereményjáték - részvételi feltételek

>> Információk a TAP Air Portugal légitársaságról