Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát
FőoldalAkciók Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

Foglaljon a TAP Air Portugal járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

2018 június 4, hétfő

Nyereményjátékunk véget ért! Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

A játék szerencsés nyertese: Kis Lukács nevű utasunk, aki visszanyerte Budapest - Terceira-sziget útvonalra szóló repülőjegye árát!

A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövessen minket facebookon, ahol a nyereményjátékok mellett, rendszeresen jelentkezünk repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel a repülés világából.

----------------------------------------------

Ha július 31-ig a Tap Air Portugal légitársaság járataira foglal repülőjegyet a repjegy.hu-n, visszanyerheti a repülőjegy árát!

Portugália nemzeti légitársasága a világ 34 országában 85 célállomásra repül, mintegy 2500 járatot üzemeltet hetente. A Budapest és Lisszabon között közlekedő direkt járata a portugál fővárosba történő gyors utazáson kívül kiváló átszállási lehetőségeket kínál Európa, Latin- és Észak-Amerika nagyvárosai valamint afrikai úti célok irányába is.

Most adunk még egy okot, amiért érdemes Portugália legnagyobb légitársaságát választania:

Ha július 31-ig repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon a TAP Air Portugal légitársaság bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát!*

 

Válogasson a TAP Air Portugal legnépszerűbb úti céljai között:

PORTUGÁLIA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AFRIKA
Lisszabon New York Rio de Janeiro Casablanca
Porto Miami Sao Paulo Luanda
Funchal Boston Brasilia Accra
Faro Toronto Fortaleza Dakar
Ponta Delgada Azores   Caracas Maputo
Terceira-sziget    

Abidjan

Porto Santo    

 

 

TAP Air Portugal légitársaság - repjegy.hu


* A nyereményjáték feltételei

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2018. június 4. és július 31. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon a TAP Air Portugal légitársaság bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2018. augusztus 10., helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Nyereményjáték - részvételi feltételek

>> Információk a TAP Air Portugal légitársaságról