Foglaljon az Air Canada Rouge járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát - nyereményjáték - lezárult
FőoldalAkciók Foglaljon az Air Canada Rouge járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát - nyereményjáték - lezárult

Foglaljon az Air Canada Rouge járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát - nyereményjáték - lezárult

2019 május 6, hétfő

Nyereményjátékunk lezárult!

Kanada legnagyobb légitársasága, az Air Canada Rouge több, mint 38 millió utast szállít évente, 5 kontinensre és közel 190 úti célra.

Az 1937-ben alapított légitársaságot a világ tizedik legnagyobb légitársaságaként tartják számon flotta-mérete alapján, és tagja a világ legnagyobb légitársaságait tömörítő szervezetnek, a Star Alliance-nak is.

A magyar utazóközönség körében is közkedvelt légitársaság jelenleg is üzemeltet Toronto és Budapest között közvetlen járatokat, sokak nagy örömére.

Most azonban adunk még egy okot, amiért érdemes lesz az Air Canada Rouge légitársaságát választania következő útjához:

Ha május 26-ig repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon az Air Canada Rouge bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát.*

Továbbá kisorsolunk utasaink között egy Air Canada Rouge által felajánlott, Boeing 787-9 típusú repülőgép modellt és egy Air Canada Rouge utazótáskát!*

Válogasson az Air Canada Rouge legnépszerűbb úti céljai között:

 

KANADA   EGYESÜLT ÁLLAMOK
     
Toronto   New York
Vancouver   Miami
Calgary   Los Angeles
Montreál   San Francisco
Ottawa   Las Vegas
Quebec   Chicago

 

Air Canada Rouge nyereményjáték a repjegy.hu-n

*A kedvezmény feltételei:

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2019. május 6. és május 26. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon az Air Canada Rouge bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza a repülőjegy alapárát, a repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat is. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A főnyeremény mellett kisorsolunk további 2 vígaszdíjat is egy-egy utasunknak. Egy Air Canada Rouge Boeing 787-9 típusú repülőgép modellt illetve egy Air Canada Rouge utazótáskát.

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2019. május 30., helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására. 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Nyereményjáték - részvételi feltételek

>> Információk az Air Canada Rouge-ról