15% kedvezmény az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát!
FőoldalAkciók 15% kedvezmény az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát!

15% kedvezmény az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát!

2018 január 15, hétfő

Nyereményjátékunk véget ért! Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

A játék szerencsés nyertese: Kellényi Szabolcs nevű utasunk, aki visszanyerte Budapest-Peking-Budapest útvonalra szóló repülőjegye árát!

A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövessen minket facebookon, ahol a nyereményjátékok mellett, rendszeresen jelentkezünk repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel a repülés világából.

----------------------------------------------


Foglalja le repülőjegyét az Air China járataira 15% kedvezménnyel - ráadásul most repülőjegye árát is visszanyerheti!

Kína legnagyobb légitársaságával közvetlen járattal repülhet Pekingbe, átszállással pedig Ázsia és Ausztrália számos nagyvárosába.  A színvonalas kiszolgálás mellett most adunk még két okot, amiért érdemes az Air China járataira foglalnia:

15% kedvezmény

Január 15. és február 28. között valamennyi Air China járat alapárából 15% kedvezményt adunk!  Oldalunkon már a kedvezménnyel csökkentett árakat jelenítjük meg!

 

Visszanyerheti repülőjegye árát

Ha febuár végéig repülőjegyet vásárol az Air China légitársaság bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát!*

 

Válogasson az Air China legnépszerűbb úti céljai között!

Peking Tokió Sanghaj Sydney
Bangkok Osaka Jakarta Melbourne
Phuket Kuala Lumpur Manila Perth
Hong Kong Szöul Tajpej Brisbane
Szingapúr Ho Shi Minh-Város Ulánbátor Auckland

 

 Air China

* A nyereményjáték feltételei

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2018. január 15. és február 28. között  repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon az Air China légitársaság bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között  kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2018. március 9. , helye: Weco-Travel Kft, iroda, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

>> Részletes részvételi feltételek