Izgalmas, távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel

2019. november 13.
Foglaljon népszerű, távoli nagyvárosokba az EVA Air Bécsből induló járataira kedvezményes áron december 1-ig.

Az EVA AIR Tajvan prémium légitársasága 1989-es indulása óta híres biztonságáról és szolgáltatásai minőségéről. A tajpeji központú légitáraság jelenleg 68 célállomásra üzemeltet járatokat 84 repülőgépből álló flottájával. Az úti célok között népszerű ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A 68 célállomás közül pedig kiemelkedően népszerű a légitársaság Bécs-Taipei-Bécs, illetve a Bécs-Bangkok-Bécs útvonalon közlekedő közvetlen járata.

Tajvan nemzeti légitársasága, az EVA AIR, a 2019-es Skytrax World Airline Awards díjátadó ünnepségen elnyerte a világ 6. legjobb légitársasága címet. Első helyen szerepel a „Világ legjobb turista osztály fedélzeti ellátmánya” és „A világ legtisztább fedélzeti kabinja” kategóriában. 2019-ben pedig elnyerték – immáron a hatodik egymást követő évben - a világ legbiztonságosabb légitársasága címet.

Akciós repülőjegyek az EVA AIR járatain

Foglalási időszak: 2019. november 16. – december 1.

Utazási időszak: 2019. november 16 - 2020. Október 30.

Akciós árak az EVA AIR bécsi indulású járatain:


Bécs - Bangkok 170 000 Ft-tól   Bécs - Phuket 208 500 Ft-tól
Bécs - Manila 180 000 Ft-tól   Bécs - Chiang Mai 208 500 Ft-tól
Bécs - Denpasar - Bali 191 300 Ft-tól   Bécs - Cebu 208 500 Ft-tól
Bécs - Jakarta 191 400 Ft-tól   Bécs - Tokió  221 800 Ft-tól
Bécs - Tajpej 202 200 Ft-tól   Bécs - Brisbane 344 800 Ft-tól

 

Az akció és a megjelenített árak az EVA Air által üzemeltetett járatokra, bécsi indulással, turista osztályon, oda-vissza útvonalra, szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák az adókat, illetékeket.

A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, az EVA Air repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Business class

Az EVA AIR Business osztályán a BMW mérnökei által tervezett ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait.

EVA AIR Business osztály

Economy class

A turista osztályon a - jól ismert német autós üléseket is gyártó - RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas

Kapcsolódó tartalmak:

>> Mit érdemes tudni az EVA Air légitársaságról: hasznos információk, repült útvonalak, utasértékelések, poggyász információk

>> Egzotikus úti célok - fedezze fel a világ legizgalmasabb helyeit!

>> Kedvet kapott az utazáshoz? Inspirálódáshoz használja utazás tervező alkalmazásunkat!