Izgalmas, távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel
FőoldalAkciók Izgalmas, távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel

Izgalmas, távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel

2019 november 16, szombat

Foglaljon népszerű, távoli nagyvárosokba az EVA Air Bécsből induló járataira kedvezményes áron december 1-ig.

Az EVA AIR Tajvan prémium légitársasága 1989-es indulása óta híres biztonságáról és szolgáltatásai minőségéről. A tajpeji központú légitáraság jelenleg 68 célállomásra üzemeltet járatokat 84 repülőgépből álló flottájával. Az úti célok között népszerű ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A 68 célállomás közül pedig kiemelkedően népszerű a légitársaság Bécs-Taipei-Bécs, illetve a Bécs-Bangkok-Bécs útvonalon közlekedő közvetlen járata.

Tajvan nemzeti légitársasága, az EVA AIR, a 2019-es Skytrax World Airline Awards díjátadó ünnepségen elnyerte a világ 6. legjobb légitársasága címet. Első helyen szerepel a „Világ legjobb turista osztály fedélzeti ellátmánya” és „A világ legtisztább fedélzeti kabinja” kategóriában. 2019-ben pedig elnyerték – immáron a hatodik egymást követő évben - a világ legbiztonságosabb légitársasága címet.

Akciós repülőjegyek az EVA AIR járatain

Foglalási időszak: 2019. november 16. – december 1.

Utazási időszak: 2019. november 16 - 2020. Október 30.

Akciós árak az EVA AIR bécsi indulású járatain:


Bécs - Bangkok 170 000 Ft-tól   Bécs - Phuket 208 500 Ft-tól
Bécs - Manila 180 000 Ft-tól   Bécs - Chiang Mai 208 500 Ft-tól
Bécs - Denpasar - Bali 191 300 Ft-tól   Bécs - Cebu 208 500 Ft-tól
Bécs - Jakarta 191 400 Ft-tól   Bécs - Tokió  221 800 Ft-tól
Bécs - Tajpej 202 200 Ft-tól   Bécs - Brisbane 344 800 Ft-tól

 

Az akció és a megjelenített árak az EVA Air által üzemeltetett járatokra, bécsi indulással, turista osztályon, oda-vissza útvonalra, szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák az adókat, illetékeket.

A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, az EVA Air repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Business class

Az EVA AIR Business osztályán a BMW mérnökei által tervezett ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait.

EVA AIR Business osztály

Economy class

A turista osztályon a - jól ismert német autós üléseket is gyártó - RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas

Kapcsolódó tartalmak:

>> Mit érdemes tudni az EVA Air légitársaságról: hasznos információk, repült útvonalak, utasértékelések, poggyász információk

>> Egzotikus úti célok - fedezze fel a világ legizgalmasabb helyeit!

>> Kedvet kapott az utazáshoz? Inspirálódáshoz használja utazás tervező alkalmazásunkat!