Kedvezményes repjegyek az Aegean Airlinestól
FőoldalAkciók Kedvezményes repjegyek az Aegean Airlinestól

Kedvezményes repjegyek az Aegean Airlinestól

2019 április 1, hétfő

Foglaljon repülőjegyet 20% kedvezménnyel az Aegean Airlines athéni átszállással közlekedő illetve Athénba tartó járataira.

Az Aegean Airlines előfoglalási akciója keretein belül most 20% kedvezménnyel foglalhat repülőjegyet Athénba, illetve további négy városba is kedvezményesen juthat el, ha athéni átszállást választ.

A magyar turisták körében mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a görög városok, hiszen bár az ország legizgalmasabb helyei elérhető távolságban vannak, mégis egy egészen más világba csöppenhetünk. A görög úti célok egész évben vonzóak, különösen mert az átlaghőmérséklet még a leghidegebb hónapokban sem igen csökken 10 fok alá. Amennyiben mégis egy igazi napozással és fürdőzéssel töltött útra vágyunk, amit még kulturális programokkal is kitölthetünk, akkor a nyári Görögországnál nincs is jobb helyszín.  

Használja ki az Aegean Airlines akcióját és foglalja le repjegyét kedvezményesen!

Athén

Foglalási időszak: 2019. április 1. - 3.

Úti célok: Athén, valamint athéni átszállással Rodosz, Korfu, Szaloniki, Kréta (Chania & Heraklion)

Utazási időszak: 2019. június 1. - június 30. (június 30-ig befejezett utazásokra érvényes)

Kedvezmény mértéke: 20%

Repülőjegy-árakért és foglalásért kattintson a képekre vagy használja a keresőt! A járatok gyorsan telítődnek, ezért érdemes több dátumra is rákeresni, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő kedvezményes repülőjegyeket! A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, a Aegean repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Aegean Airlines légitársaság: hasznos információk, repült útvonalak, poggyász információk, utasértékelések

>> Görögország, Athén: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás