LOT repjegy akció a londoni City Airportra

2019. szeptember 4.
Lengyelország közkedvelt légitársasága, a LOT kedvezményes repjegyeket kínál a London szívében található London City Airportra.

Miért érdemes a London City Airportra foglalnia repjegyét?

  • London központjában helyezkedik el
  • 20 perc alatt el lehet jutni a reptérről a belvárosba
  • Kis forgalmú reptér, nem lesz zsúfoltság érzete
  • Közvetlen, napi két járat a LOT légitársasággal, akár Business osztályon is
  • És most még a repjegyek is akciósak!

Reptér London központjában

Akik Londonba készülnek és a leszállás után nem akarnak még sokat bajlódni a városba jutással, azoknak mindenképp érdemes a London City Airportot választaniuk. A repülőtér szívügye az utasok kényelme – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az angol főváros más reptereihez képest a London City Airportról leszállva alig 20 perc alatt elérhető London belvárosa ingyenes járatokkal. Csak hogy hozzunk néhány példát is: a London Bridge 19 perc alatt, Waterloo 21 perc alatt míg a Green Park 25 perc alatt érhető el a repülőtérről. A belváros közelsége mellett pedig érdemes körbejárni akár magát a repülőteret is, hiszen többszörös díjnyertes!

Kis forgalmú reptér

A London City Airport utazóközönsége az idei évben elérte a hat millió utast, viszonyításképpen a Budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren ez a szám például már közel kilenc millió. Így a repülőtér az év bármely szakaszában "szellősnek" mondható, köszönhetően nagyságának és alacsonyabb utasszámának. Így azoknak, akik szeretik elkerülni a zsúfolt reptereket, a London City Airport tökéletes választás!

Közvetlen járattal a London City Airportra - napi 2x

Budapestről közvetlen járattal is el lehet jutni a londoni légikikötőbe, köszönhetően a legyen LOT légitársaságnak. A járatok kedvező menetrend szerint közlekednek, napi két alkalommal. Vasárnap kivételével reggel 7-kor indulnak Budapestről és 8:45-kor érkeznek meg Londonba a gépek. Továbbá szombat kivételével minden nap 17:15-kor szállnak fel másodszor Budapesten és 7 órakor érnek földet London központjában. Az utasok számára lehetőség van Business jegyet is foglalni, ami további előnyökkel is szolgál!

 

Ráadásul a LOT legfrissebb akciójában most Ön is kedvezményesen tudja lefoglalni repjegyét London City repterére! 

London City Airport 39 900 Ft-tól

 

Foglaláshoz kattintson a városnévre, vagy használja a repülőjegy-keresőt!


Budapest - London City Airport közvetlen járat a LOT légitársasággal

 

Az akciós árak limitált számban érhetőek el és a járatok telítettségétől függően változhatnak.

repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, a LOT repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg! A megjelenített árak budapesti indulással, oda-vissza útvonalra érvényesek és tartalmazzák az adókat, illetékeket.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg jobban a London City Airportot

>> LOT légitársaság: hasznos információk, szolgáltatások, útvonalak, utasértékelések, poggyász információk!