Nyerje meg álmai utazását a repjegy.hu-val! - lezárult
FőoldalAkciók Nyerje meg álmai utazását a repjegy.hu-val! - lezárult

Nyerje meg álmai utazását a repjegy.hu-val! - lezárult

2019 október 14, hétfő

Nyereményjátékunk lezárult. Minden játékosunknak köszönjük a részvételt. 

A "Nyerje meg álmai utazását a repjegy.hu-val!" című nyereményjátékunk sorsolásán a szerencse IMRE LÍVIA nevű játékosunknak kedvezett. Választott úti célja pedig a Maldív-szigetek.

Nyereménye: 

700 000 Ft értékű álomutazás a játék során a felhasználó által választott úti célra. A nyereményút tartalmaz 2 fő részére szóló retúr repülőjegyet (poggyásszal, adókkal, illetékekkel), valamint szállást.

A nyertesnek gratulálunk, minden játékosunknak köszönjük a részvételt!Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövesse a repjegy.hu facebook oldalát, vagy iratkozzon fel hírleveleinkre, ahol a nyereményjátékok mellett repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal várjuk. 

 

 

 

-------------------------------------

Ha a világon bárhová elutazhatna, Ön mit választana? Adja meg nyereményjátékunkban és kis szerencsével 2 fős álomutazást nyerhet a választott úti célra!

Biztos, hogy van egy olyan város, egy olyan álom úti cél, ahová mindig is szeretett volna eljutni. Árulja el nekünk, hogy mi lenne az! Vegyen részt nyereményjátékunkban, és ha szerencséje van lehet, hogy Ön viszi el a fődíjat: egy két főre szóló álomutazást a választott úti célra, repjeggyel, szállással.

A játék egyszerű:

1. kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire ismer minket, ezért arra kérjük válaszoljon helyesen 3 egyszerű kérdésre a repjegy.hu-val kapcsolatban,

2. ezt követően a megfelelő kérdésnél adja meg álmai úti célját,

3. majd küldje be válaszait és máris játékban van a fődíjért.

Próbáljon szerencsét!

A nyeremény:

  • 700 000 Ft értékű álomutazás a játék során a felhasználó által választott úti célra. A nyereményút tartalmaz 2 fő részére szóló retúr repülőjegyet (poggyásszal, adókkal, illetékekkel), valamint szállást. A nyereményről további információ a játékszabályzatban!

A nyereményjáték időtartama:

  • 2019. október 14. - november 17.

A sorsolás időpontja:

  • 2019. november 18.

Kapcsolódó tartalmak: