Foglaljon szeptemberben a Qatar Airways járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát
FőoldalAkciók Foglaljon szeptemberben a Qatar Airways járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

Foglaljon szeptemberben a Qatar Airways járataira, és visszanyerheti repülőjegye árát

2018 szeptember 3, hétfő

Ha szeptember 30-ig a Qatar Airways járataira foglal repülőjegyet a repjegy.hu-n, visszanyerheti repülőjegye árát!

A Qatar Airways Katar nemzeti légitársasága, központja Dohában található. A folyamatosan terjeszkedő nemzetközi légitársaság több mint 150 célállomásra üzemeltet járatokat, köztük Európa, Közép- és Dél-Ázsia, Észak- és Dél-Amerika, Közel- és Távol-Kelet, valamint Afrika számos célállomására.

A világ legjobb légitársasága fedélzetén ötcsillagos kényeztetés, figyelmes, kedves utaskísérõk, finom, jó minőségű ételek és italok, kényelmes ülések, és gazdag szórakoztató rendszer várja az utasokat.

Most adunk még egy okot, amiért érdemes a Qatar légitársaságát választania:

Ha szeptember 30-ig repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon a Qatar Airways bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát!*

Válogasson a Qatar Airways legnépszerűbb úti céljai között:

Doha   Mahe-sziget
Bangkok   Kuala Lumpur
Phuket   Szingapúr
Denpasar Bali   Szöul
Male   Hong Kong
Sydney   Hanoi
Tokió   Auckland
Colombo   Delhi
Melbourne   Manila
Peking   Sanghaj

 

Qatar Airways nyereményjáték a repjegy.hu-n

* A kedvezmény feltételei 

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2018. szeptember 3. és szeptember 30. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon a Qatar Airways bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2018. október 05., helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására. 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Nyereményjáték - részvételi feltételek

>> Információk a Qatar Airways-ről