Untitled-1

A leghangulatosabb adventi úti célok Európában

2016. november 18.

November közepén Európa szerte számos karácsonyi vásár nyitja meg kapuit. Ne maradjon le róluk, foglalja le repjegyét már 9 118 Ft-tól!

A városok utcái a téli ünnepek közeledtével díszbe borulnak, csodaszép kivilágítással teszik varázslatossá a karácsonyi készülődést. Káprázatos fények, mennyei illatok, csábító édes ízek, varázslatos ünnepi forgatag lepi el ilyenkor a legtöbb európai várost.

Összegyűjtöttük a leghangulatosabb karácsonyi vásárokat! Ha szeret elmerülni a karácsony különleges hangulatában, akkor ezeket a vásárokat egyszerűen nem szabad kihagynia november-decemberben! Főleg, hogy a legtöbb úti célra nagyon kedvező áron lehet repülőjegyet foglalni, már 9 118 Ft-tól!

 

LONDON

London Karácsonykor - repjegy.hu

Londonnál nem igazán beszélhetünk különálló karácsonyi vásárról, hiszen decemberben az egész város egy hatalmas karácsonyi vásárrá változik. Ilyenkor csodás fények gyúlnak a közel két kilométer hosszú Regent Street-en. A Trafalgar téren óriás-karácsonyfát állítanak, az Oxford sétálóutca pedig tömve van karácsonyi meglepetésekkel. A Hyde Parkban igazi téli csodaországot építenek, ami a gyerekek mellett a felnőtteknek is óriási élmény.

>> Londoni repülőjegyek

 

PÁRIZS

Párizs Karácsonykor - repjegy.hu

Párizsban a karácsony különösen látványos, lépten-nyomon karácsonyfába botlik az ember. A Champs-Elysées-n például, több mint 250 feldíszített karácsonyfa áll. Párizs több karácsonyi vásárnak is otthont ad, melyek közül a leghíresebb a La Defense-negyedben és a Les Halles-ban található.

>> Párizsi repülőjegyek

 

KOPPENHÁGA

Koppenhága Karácsonykor - repjegy.hu

A koppenhágai karácsonyi vásár egy igazán különleges helyszínen várja a látogatókat,  Európa legrégebbi vidámparkjában, a Tivoli Gardens-ben. A parkot ilyenkor több száz karácsonyfa díszíti és több mint félmillió fényfüzér világítja meg a standokat, fákat. Szabadtéri jégpálya, kivilágított körhinták, gyönyörű kézműves termékek, karácsonyi finomságok várják az ide látogatókat.

>> Koppenhágai repülőjegyek

 

BRÜSSZEL

Brüsszel Karácsonykor - repjegy.hu

Brüsszel kiváló úti cél a karácsonyi időszakban, mivel Európa egyik legnagyobb és legismertebb karácsonyi vására éppen a brüsszeli vásár. Természetesen itt is megvan minden, ami a karácsonyi hangolódáshoz szükséges, díszek, fények, karácsonyi körhinta, korcsolyapálya, óriás karácsonyfa, színes programok. A brüsszeli vásár híres jó ételeiről, belga csokoládé, karácsonyi fánk, gofri, mézeskalács, forralt bor és még sorolhatnánk.

És ha már Brüsszelben vagyunk, érdemes ellátogatni a közeli Brugge-be, és megcsodálni a tarka házak és csatornák között hangulatos adventi vásárát is.

>> Brüsszeli repülőjegyek

 

NÜRNBERG

Nürnberg Karácsonykor - repjegy.hu

Európa egyik legnagyobb és legfényesebb karácsonyi vásárának története egészen 1628-ig vezethető vissza a németországi Nürnbergben. A nürnbergi vásár az egyik legrégebbi, ezáltal legismertebb is a környéken, csaknem 2 millió látogatóval büszkélkedhet. Este a piac több száz apró fényben pislákol, a teret pedig átjárja a kellemes ünnepi zene. Leghangulatosabb része a gyerekek birodalma: kétszintes körhinta, ringlispíl, gőzmozdony vezette kisvonat, óriáskerék, Télapóház és számos kreatív elfoglaltság várja a kicsiket.

>> Nürnbergi repülőjegyek


FRANKFURT

Frankfurt Karácsonykor - repjegy.hu

Ez egy igazi hagyományos német karácsonyi vásár egy sor fantasztikus kézműves termékkel, díszekkel, ékszerekkel. A vásár kezdetét és végét harangjáték jelzi, amelyen 10 templom 50 harangja cseng és zúg egyszerre, megadva ezzel az ünnepi hangulat kezdő- és záróakkordját. A frankfurti adventi vásáron a karácsonyi énekeké a főszerep, fúvószenekar, adventi kórus, harangjáték, karácsonyi koncertek várják a látogatókat.

>> Frankfurti repülőjegyek

 

STOCKHOLM

Stockholm Karácsonykor - repjegy.hu

Az északi városban decemberben igazi téllel találkozhatunk. Éppen ezért itt különösen hangulatos karácsonyi vásárok gyönyörködtetik a karácsonyi várakozással teli látogatókat. Egyenesen négy vásár is van Stockholmban, melyek átszövik az egész várost a füszeres forraltbor illatával és az adventi énekekkel.

>> Stockholmi repülőjegyek

 

KÖLN

Köln Karácsonykor - repjegy.hu

Az egyébként is gyönyörű történelmi városközpontok az adventi díszben még csodálatosabbak. Így van ez Kölnben is. A város központja minden évben, karácsonyi ünnepi hangulatnak megfelelően átalakul. Ilyenkor a világ minden tájáról több millió látogató érkezik, hogy megtekinthesse a bódékban árult kézműves termékeket, megkóstolja a karácsonyi különlegességeket. Ráadásul Kölnben egyenesen négy vásárt is tartanak, a látogatók legnagyobb örömére.

>> Kölni repülőjegyek

 

TALLINN

Tallinn Karácsonykor - repjegy.hu

Észtország fővárosában az igazi decemberi télben sokkal melegebbé változik a hangulat. Ilyenkor a belváros adventi díszbe öltözik, karácsonyfát állítanak, melyet kis hófödte kunyhókból álló bazársor ölel körbe. A gyermekek sem unatkoznak a tallinni vásárban, kedvencük az állatsomogató és a Mikulás háza, ahol még a Télapó rénszarvasait is megcsodálhatják.

>> Tallinni repülőjegyek

 

RIGA

Riga Karácsonykor - repjegy.hu

Rigában, akárcsak északi szomszédjánál, minden évben az óvárosban rendezik a karácsonyi vásárt. Egyedülálló építészeti környezetben, rengeteg szórakoztató programmal várja látogatóit. Aki ide jön átéli a közelgő ünnep varázsát, és megtalálja a karácsonyi csodát - vallják a helyiek.

>> Rigai repülőjegyek

 

További híreink

Kedvezményes LOT ajánlatok business járatokra és Lengyelországba

Hírek <p>Foglaljon kedvezményesen április 5-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.</p>

Foglaljon kedvezményesen április 5-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.

Kedvezményes flydubai ajánlat Dubaiba

Hírek <p><span>A flydubai légitárság április 30-ig kedvezményes áron kínál repjegyeket Dubaiba.</span></p>

A flydubai légitárság április 30-ig kedvezményes áron kínál repjegyeket Dubaiba.

A Wizz Air budapesti útvonalaihoz hat új vagy újrainduló járat csatlakozik

Hírek <p>A Wizz Air menetrendjébe hat új vagy újrainduló útvonal került be, amelyek június második felétől Budapestet kötik össze Brassóval, Brüsszellel (Zaventem), Bukaresttel (Otopeni), Jerevánnal, Stuttgartral és Valenciával. Ezenkívül a légitársaság 13 meglévő útvonalon növeli a járatok számát.</p>

A Wizz Air menetrendjébe hat új vagy újrainduló útvonal került be, amelyek június második felétől Budapestet kötik össze Brassóval, Brüsszellel (Zaventem), Bukaresttel (Otopeni), Jerevánnal, Stuttgartral és Valenciával. Ezenkívül a légitársaság 13 meglévő útvonalon növeli a járatok számát.