Krabi: új thaiföldi úti cél a Qatar Airways-nél

2016. december 6.

2016. december 6-tól Bangkok és Phuket mellett, már Krabira is közlekednek a Qatar Airways légitársaság járatai.

Az új járat kiváló lehetőséget nyújt az egzotikus úti célok kedvelőinek, hiszen Budapestről egyetlen dohai átszállással elérhetővé vált a trópusi tengerpartjairól híres Krabi.

A Thaiföld dél-nyugati partjánál fekvő város, kedvelt egzotikus nyaralóhely, csodálatos partjai és sziklás vidékei egyaránt nyújtanak kikapcsolódást és izgalmas kalandokat az utazóknak. Krabi utazását érdemes a novembertől áprilisig tartó időszakra időzítenie, mivel az időjárás ilyenkor a legalkalmasabb a pihenésre.

Az új Doha – Krabi járat heti 4 alkalommal közlekedik.

Az új járattal a Qatar Airways légitársaság már három kedvelt thaiföldi célállomásra közlekedik, kiváló csatlakozással Dohán keresztül: Bangkok, Phuket és Krabi.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Mit érdemes tudni a Qatar Airways légitársaságról: repült útvonalak, poggyászinformáció, utasértékelések

>> Thaiföld, Krabi: repülőjegy-foglalás és hasznos információk

>> Thaiföld, Phuket: repülőjegy-foglalás és hasznos információk

>> Thaiföld, Bangkok: repülőjegy-foglalás és hasznos információk


További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.