Kedves Utasaink!
Nyitvatartásunk a szombati rendkívüli munkanapon az alábbiak szerint alakul:
Irodai személyes ügyintézés: December 15. szombat: 9.00 – 14.00
Telefonos ügyintézés: December 15. szombat: 8.00 – 16.00

Megnyílt Budapest első reptéri szállodája
FőoldalHírek Megnyílt Budapest első reptéri szállodája

Megnyílt Budapest első reptéri szállodája

2018. január 11.

Januártól már vendégeket fogad hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező és 145 szobával és konferencia létesítményekkel felszerelt repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel.

Megnyílt az ibis Styles Budapest Airport Hotel

Kevés olyan repülőtér van világszerte, amelynek közvetlen közelében ne működne szálloda - eddig ilyen volt a Liszt Ferenc reptér, mostantól azonban Magyarországon is pótolták végre ezt a hiányosságot, és ez jelentős lépés hazánk turizmusa szempontjából is.

ibis Styles Budapest Airport Hotel

Szolgáltatások

A szálloda méretét tekintve öt emeletes és 5200 négyzetméter, amelynek belső tereit és 145 szobáját a repülőtér hangulatát idéző indusztriális stílusban alakított ki.

A szálloda vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű, nemzetközi konyhát kínáló étterem és kapcsolódó borbár szolgáltatásait nyújtja. Utóbbi kínálatát tekintve külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a magyar borokat és a magyar ízvilágot is megkóstolhassák a látogatók.

Ezen túl a szolgáltatásokat tekintve a hotelben egy 150 fős két különálló teremre bontható konferenciaterem található, emellett kisebb szemináriumi termek és exkluzív tárgyalók is várják az üzleti utazókat.

A hotelhez tartozó saját parkoló is a vendégek rendelkezésére áll. Az ifjú vendégek számára játszósarkot, az idősebbeknek díjmentes wifi szolgáltatást nyújt az ibis Styles Budapest Airport Hotel.

ibis Styles Budapest Airport Hotel

Lekéste a járatát? Korán reggel indul a gépe?  

A szálloda várhatóan az átutazó vendégek, a légiforgalmi személyzet, a konferenciaturizmus és az üzleti utak kapcsán hazánkba érkező utasok igényeit fogja tudni kielégíteni. Számítanak azokra is, akik a kora reggeli indulást megelőző este megérkeznek a repülőtérre, hogy másnap csak kényelmesen átsétálhassanak, és üzletemberekre, akik egy villámlátogatás alkalmával itt bonyolítanák tárgyalásaikat magyarországi partnereikkel.

A frissen elkészült ibis Styles Budapest Airport Hotel 2018. január 3-tól már fogadja is a vendégeket.

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!