Több járatot indít az Aeroflot a Budapest-Moszkva útvonalon

2018. március 6.

Az Aeroflot orosz légitársaság júliustól megemeli járatszámát a Budapest - Moszkva útvonalon. Az eddigi 3 járat - amelyek délelötti, déli és késő esti időpontokban indultak - kiegészül egy kora délutáni járattal.

Kényelmesebb lesz az utasok élete

A járatszám növelésével az Aeroflot további 63 000 ülőhelyet lesz képes biztosítani utasai számára, és az orosz gyártású Szuhoj Superjet típusú géppel fogja teljesíteni a tervezett plusz utakat.

Aeroflot

Az új járat indításának legnagyobb nyertesei azok az utasok lesznek, akik Moszkvába vagy Oroszországba utaznak, illetve nagy megkönnyebbülés lesz ez azok számára is, akik a Távol-keleti régióba vágynak.

A további plusz járatszám kényelmesebbé és tervezhetőbbé teszi a Thaiföldre, Kínába, Vietnámba vagy éppen Japánba tartó utasok csatlakozási idejét.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tekintse meg a jelenlegi legjobb repjegy árakat Moszkvába

>> Tekintse meg az Aeroflot bemutatkozását és járatait

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!