Új olasz úti célok a Ryanair jövő évi kínálatában

2018. szeptember 27.

Szélesednek a Budapestről induló Itáliát célzó utasok lehetőségei: 2019 nyarától újabb olasz városokba repül a Ryanair.

Szardíniát és az Adria partján fekvő Puglia tartomány legnagyobb városát, Barit vette célba a Ryanair légitársaság. A két új úti céllal, a már meglévő Milánó, Nápoly, Palermo, Pisa, Róma és Velence mellett a légitársaság olasz útvonalainak száma nyolcra emelkedik.

2019 áprilisától, vagyis a jövő nyári menetrend életbe lépésétől számítva heti két alkalommal repül Budapestről a Ryanair a szardíniai Cagliariba, illetve a pugliai Bari repülőterére. Mind a két járatot a Ryanair az egységesen 189 személyes Boeing B737-800-as típusú géppel teljesíti, ezzel további 23 000 új ülőhellyel növeli a budapesti kapacitásait.

 

Bari és környéke közelebb kerül!

Bari jelentős iparváros az olasz adriai partvidéken, amelynek történelmi belvárosa még a normann idők emlékeit is őrzi. Bari környékén nagyon sok turisztikai látnivaló várja a látogatót. Déli irányban Polignano a Mare, a tengerbe nyúló sziklatömbre épült középkori várossal vagy ugyancsak délre, a szárazföld belsejében, Materában a sziklába vájt barlanglakásokkal, a Sassi di Materával, amelyet az UNESCO a világörökség részeként tart számon.

Bari és környéke közelebb kerül! - repjegy.hu


Irány Szardínia fővárosa, Cagliari!

Cagliari a festői Szardínia fővárosa, ahová ez lesz az első közvetlen repülőjárat Budapestről. Szardínia a Földközi-tenger második legnagyobb szigete, amelyet számos komphajó járat is összeköt az olasz szárazfölddel. Különlegesen szép tengerpartjai és nagyszerű konyhája teszi egyedivé a szigetet a turisták számára.

Irány Szardínia fővárosa, Cagliari! - repjegy.hu

Éppen ez utóbbit emelte ki Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője az új Ryanair-járat bejelentésekor: „Különösen nagyra értékeljük, hogy a Ryanair révén immár a második közvetlen repülőjáratot üdvözölhetjük Szardíniára. Biztos vagyok benne, hogy a magyar turisták hamar megkedvelik az új lehetőséget. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a meglévő hálózatunk bővítése révén egyre szélesebb választékot kínálhassunk a magyar és az olasz utazóknak is, ebben építhetünk a Ryanair által kínált desztinációkra.”

„A Ryanair örömmel jelenti be a két új repülőjárat elindítását Budapestről. Bari és Cagliari 2019 ápriliástól lesz elérhető, egyúttal azt is megerősítem, hogy Róma Ciampino repülőterére heti hétről kilencre emeljük a járataink számát a nyári menetrendben.” – jelentette ki Horváth Evelin, a Ryanair magyarországi kereskedelmi vezetője.

Forrás: Budapest Airport


Kapcsolódó tartalmak:

>> Ryanair légitársaság: repült útvonalak, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Olaszország, Bari: repülőjegy foglalás, főbb nevezetességek, általános információk

>> Olaszország, Cagliari: repülőjegy foglalás, főbb nevezetességek, általános információk

>> Sevillába indít új járatot a Ryanair Budapestről


További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.