25 éves az EgyptAir Budapest-Kairó járata

2020. január 29.

Az Egyptair magyarországi működésének 25 éves évfordulóját ünnepli 2020-ban!

Az 1932-ben alapított Star Alliance tag EgyptAir légitársaság 25 évvel ezelőtt indította el Budapest-Kairó járatát! Ezalatt a 25 év alatt több millió utast repített Kairóba és a világ számos közkedvelt úti céljára Budapestről.

A jelenleg is üzemelő Budapest-Kairó közvetlen járatok heti négy alkalommal közlekednek a két főváros között, keddenként, péntekenként, szombatonként és vasárnaponként. Így kényelmesen érhetőek el a magyar turisták által olykedvelt egyiptomi üdülőhelyek is, mint Hurghada vagy éppen Sarm-el-Sejk.

Irány Kairó, ami egyszerűen és kényelmesen elérhető Budapestről az Egyptair járataival!

Az utakat 2019. október eleje óta a 140 főt szállítani képes Airbus 220-300-as típusú gépek repülik, a régi, csupán 65 fős Embraerek helyett. Az új gépek fedélzetén már business osztályú székezés is rendelkezésre áll (15 db), emellett az economy osztály 125 székkel várja az Egyiptomba utazókat. A közvetlen Budapest-Kairó járaton az utasoknak lehetőségük van az utazás alatt WIFI kapcsolatot, illetve fedélzeti audio-és video szórakoztató rendszert is használni.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről az EgyptAir légitársaságot - poggyász-infók, úti célok, repjegy-árak

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.