Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

2020. június 9.

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

A légitársaság beszámolója szerint az egyik új úti cél Szantorini lesz, ami Görögországban már a hetedik célállomása lesz a légitársaságnak Budapestről, míg a másik a spanyolországi Menorca lesz.

Menorca július 18-tól lesz közvetlenül is elérhető a magyar utazóközönségnek, a járatokat pedig keddenként és szerdánként fogja üzemeltetni a Wizz Air Budapestről. Szantorini 3 nappal korábban, július 15-től kezdi meg útját a magyar fővárosból, és a jelenlegi információk szerint szerdánként és vasárnaponként fognak közlekedni a járatok.

Szantorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb üdülőhelye: mesés panorámája, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat – olvasható a Wizz közleményében.

A menorcai partszakaszokat a Földközi-tenger legszebb strandjai között tartják számon, mely hosszú homokos szakaszokkal, türkiz kék vízzel és sziklás öblökkel várja a tengerpartok szerelmeseit. 

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Szantorini

szerda, vasárnap

2020. július 15.

Menorca

kedd, szombat

2020. július 18.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről is a Wizz Air légitársaságot

>> Fapados lágitársaságot alapít a Wizz Air Abu-Dzsabiban

 

 

További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.