Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

2020. június 9.

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

A légitársaság beszámolója szerint az egyik új úti cél Szantorini lesz, ami Görögországban már a hetedik célállomása lesz a légitársaságnak Budapestről, míg a másik a spanyolországi Menorca lesz.

Menorca július 18-tól lesz közvetlenül is elérhető a magyar utazóközönségnek, a járatokat pedig keddenként és szerdánként fogja üzemeltetni a Wizz Air Budapestről. Szantorini 3 nappal korábban, július 15-től kezdi meg útját a magyar fővárosból, és a jelenlegi információk szerint szerdánként és vasárnaponként fognak közlekedni a járatok.

Szantorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb üdülőhelye: mesés panorámája, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat – olvasható a Wizz közleményében.

A menorcai partszakaszokat a Földközi-tenger legszebb strandjai között tartják számon, mely hosszú homokos szakaszokkal, türkiz kék vízzel és sziklás öblökkel várja a tengerpartok szerelmeseit. 

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Szantorini

szerda, vasárnap

2020. július 15.

Menorca

kedd, szombat

2020. július 18.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről is a Wizz Air légitársaságot

>> Fapados lágitársaságot alapít a Wizz Air Abu-Dzsabiban

 

 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Megújultunk!

Hírek