Új úti célok a Ryanair budapesti kínálatában

2021. március 31.

Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.

Rodoszra hetente három, Bugaszba, Szófiába és Zadarba pedig heti két járatot indít az ír légitársaság a nyári főzezonban, júliustól. A bejelentett járatokra októberig, vagyis a nyári menetrendi időszak végéig lehet jegyet foglalni.

Zadarra indít új járatot nyáron a Ryanair - repjegy.hu

Emellett több meglévő útvonalán is sűríti menetrendjét:

Korfura heti 3 (+1), Mallorcára 3 (+2), Máltára 4 (+1), Nápolyba 3 (+1), Páfoszra 5 (+3), Tel Avivba 9 (+2) járatot kínál nyáron a Ryanair (zárójelben a növekmény).

Ezzel idén nyáron a Ryanair ötvenezerrel növeli a Budapesten felkínált férőhelyek számát.

Bár a légitársaság közleménye erre nem tér ki, de a Bolognában működő bázisáról is bejelentett múlt héten nyolc új útvonalat, köztük Budapestet. A Ryanair Boeing 737-800-asai a meghirdetett menetrend szerint július 4-től hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekednek majd Bologna és Budapest között.

Bolognára indít nyáron járatot a Ryanair - repjegy.hu

 Forrás: Airportal.hu

További híreink

Nyerje meg Ön a 2 főre szóló EB jegyet - nyereményjáték

Hírek <p>Tesztelje tudását a repjegy.hu és a Qatar Airways közös kvízjátékában - két belépőt nyerhet az Európa-Bajnokságra. </p>

Tesztelje tudását a repjegy.hu és a Qatar Airways közös kvízjátékában - két belépőt nyerhet az Európa-Bajnokságra. 

Ismerje meg Ön is az Air France Protectet: rugalmas repjegy-foglalás és biztonság az egész út alatt

Hírek <p>Szigorú egészségügyi óvintézkedések és rugalmas repülőjegy-foglalási feltételek. Ezeket tartalmazza magában az Air France Protect.</p>

Szigorú egészségügyi óvintézkedések és rugalmas repülőjegy-foglalási feltételek. Ezeket tartalmazza magában az Air France Protect.

Ajándék vízipark belépő a dubaji Emirates repjegyekhez

Hírek <p>Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék belépő jár a világ legnagyobb vízi élményparkjába! De siessen, a promóciós ajánlat csak június 21-ig érvényes!</p>

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék belépő jár a világ legnagyobb vízi élményparkjába! De siessen, a promóciós ajánlat csak június 21-ig érvényes!