Untitled-1 hotel

Új úti célok a Ryanair budapesti kínálatában

2021. március 31.

Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.

Rodoszra hetente három, Bugaszba, Szófiába és Zadarba pedig heti két járatot indít az ír légitársaság a nyári főzezonban, júliustól. A bejelentett járatokra októberig, vagyis a nyári menetrendi időszak végéig lehet jegyet foglalni.

Zadarra indít új járatot nyáron a Ryanair - repjegy.hu

Emellett több meglévő útvonalán is sűríti menetrendjét:

Korfura heti 3 (+1), Mallorcára 3 (+2), Máltára 4 (+1), Nápolyba 3 (+1), Páfoszra 5 (+3), Tel Avivba 9 (+2) járatot kínál nyáron a Ryanair (zárójelben a növekmény).

Ezzel idén nyáron a Ryanair ötvenezerrel növeli a Budapesten felkínált férőhelyek számát.

Bár a légitársaság közleménye erre nem tér ki, de a Bolognában működő bázisáról is bejelentett múlt héten nyolc új útvonalat, köztük Budapestet. A Ryanair Boeing 737-800-asai a meghirdetett menetrend szerint július 4-től hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekednek majd Bologna és Budapest között.

Bolognára indít nyáron járatot a Ryanair - repjegy.hu

 Forrás: Airportal.hu

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.