Untitled-1 hotel

Ajándék belépő a világ legmagasabb épületéhez a dubaji Emirates repjegyek mellé

2021. július 1.

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről! 

At The Top Burj Khalifa belépőt kap ajándékba minden utasunk, aki az Emirates légitársaság valamelyik nyári, dubaji járatára foglal repülőjegyet július 22-ig. Repüljön Ön is Dubajba idén nyáron, és ráadásként élvezze a csodálatos és egyedülálló kilátást a világ legmagasabb épületéből! 

Utazási időszak: 2021. július 1.-szeptember 30. 
Foglalási időszak: 2021. július 1-22. (Július 22-ig lefoglalt, befizetett, kiállított repülőjegyekre érvényes)

Az ajándékjegyeket minden jogosult foglalás után a jegykiállítást követően, emailben küldjük el a foglalás során megadott kapcsolattartónak. Amennyiben valami hiba folytán a foglalást követő 5 munkanapon belül nem érkeznének meg az ajándék belépők, kérjük jelezzék munkatársainknak a https://www.repjegy.hu/ugyintezes űrlapon keresztül.

 

Felhasználási tudnivalók:

  • Az emaillben kapott egyedi hivatkozási számot egy dátummal és időponttal ellátott belépőjegyre kell cserélni az At The Top‑jegykiadó pultjánál.

  • A jegyek a 124-125 emeletre, a következő idősávra jogosítanak belépést: 

    8:30-14:30-ig és 19:00-22:00-ig, és 2021. szeptember 30‑ig érvényesek.
  • A díjmentes belépőjegy nem cserélhető, nem átruházható, nem visszatéríthető, nem rendelkezik pénzértékkel, nem kombinálható más ajánlattal és nem érvényesíthető visszamenőleg, a korábban megvásárolt jegyekre.

Az ajándék belépőjegyért foglalja le dubaji repülőjegyét a repjegy.hu-n! 

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.