Untitled-1 hotel

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

2021. november 5.

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!

Dubajban október 21-én megnyílt a világ legnagyobb óráskereke, az Ain Dubai. Az 1750 fő befogadására alkalmas, 48 utaskabinnal rendelkező óriáskerék csúcsáról 250 méteres magasságból tárul a látogatók elé a legek városa. Ráadásul az Emirates most minden dubaji repülőjegy mellé ingyenes Ain Dubai belépőt kínál a légitársaság utasai számára! 

Foglalási időszak: 2021. október 31.-november 15.
Utazási időszak: 2021. november 1.-2022. február 28.


Az ajándék belépőjegyért foglalja le most akciós dubaji repülőjegyét a repjegy.hu-n!

 Ain Dubai

Felhasználási tudnivalók:

  • Az ajándék belépőket minden jogosult foglalás után a jegykiállítást követően, emailben küldjük el a foglalás során megadott kapcsolattartónak. Amennyiben a foglalást követő 5 munkanapon belül nem érkeznének meg az ajándék belépők, kérjük jelezzék munkatársainknak a https://www.repjegy.hu/ugyintezes űrlapon keresztül.

  • Foglalást követően elküldjük Önnek e‑mailben az egyedi beváltási kódját. Ezzel a kóddal foglalhatja le ingyenes jegyeit a www.aindubai.com/en/emiratesoffer oldalon, 2022. február 28-ig.
  • Az ajánlatban azok a járatok vesznek részt, amelynek Dubaj a végső úti célja vagy Dubajban kerül sor egy útmegszakításra (legalább 15 órás megálló Dubajban). Az egyirányú járatokra szóló jegyek nem jogosultak az Ajánlatra. 

  • Az Ain Dubai Views‑díjmentes jegyekre vonatkozó Ajánlat kizárólag az Ain Dubai‑belépőjegyet tartalmazza és nem foglal magában további termékeket, szolgáltatásokat, szállítást, szórakoztatást, biztosítást és/vagy ételt és italt.

További híreink

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Hírek <p>Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!</p>

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

Hírek <p>A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.</p>

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Kedvezményes repülőjegyek az Egyptair járataira

Hírek <p>Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!</p>

Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!