Untitled-1 hotel

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

2021. november 5.

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!

Dubajban október 21-én megnyílt a világ legnagyobb óráskereke, az Ain Dubai. Az 1750 fő befogadására alkalmas, 48 utaskabinnal rendelkező óriáskerék csúcsáról 250 méteres magasságból tárul a látogatók elé a legek városa. Ráadásul az Emirates most minden dubaji repülőjegy mellé ingyenes Ain Dubai belépőt kínál a légitársaság utasai számára! 

Foglalási időszak: 2021. október 31.-november 15.
Utazási időszak: 2021. november 1.-2022. február 28.


Az ajándék belépőjegyért foglalja le most akciós dubaji repülőjegyét a repjegy.hu-n!

 Ain Dubai

Felhasználási tudnivalók:

  • Az ajándék belépőket minden jogosult foglalás után a jegykiállítást követően, emailben küldjük el a foglalás során megadott kapcsolattartónak. Amennyiben a foglalást követő 5 munkanapon belül nem érkeznének meg az ajándék belépők, kérjük jelezzék munkatársainknak a https://www.repjegy.hu/ugyintezes űrlapon keresztül.

  • Foglalást követően elküldjük Önnek e‑mailben az egyedi beváltási kódját. Ezzel a kóddal foglalhatja le ingyenes jegyeit a www.aindubai.com/en/emiratesoffer oldalon, 2022. február 28-ig.
  • Az ajánlatban azok a járatok vesznek részt, amelynek Dubaj a végső úti célja vagy Dubajban kerül sor egy útmegszakításra (legalább 15 órás megálló Dubajban). Az egyirányú járatokra szóló jegyek nem jogosultak az Ajánlatra. 

  • Az Ain Dubai Views‑díjmentes jegyekre vonatkozó Ajánlat kizárólag az Ain Dubai‑belépőjegyet tartalmazza és nem foglal magában további termékeket, szolgáltatásokat, szállítást, szórakoztatást, biztosítást és/vagy ételt és italt.

További híreink

Növekvő utazási kedv és milliárdos fejlesztések a Budapest Airportnál

Hírek <p>Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!</p>

Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!

A Wizz Air Madeirára indít közvetlen járatokat Budapestről

Hírek <p>Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.</p>

Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.

A Qatar Airways lett 2022 legjobb légitársasága

Hírek <p>Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról. </p>

Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról.