Untitled-1

airBaltic akció kedvelt északi városokba

2023. március 21.

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Március 30-ig kedvezményes áron kínálja repjegyeit az airBaltic légitársaság olyan kedvelt úti célokra, mint Riga vagy Helsinki. A nyári menetrendben heti 3 alkalommal közlekednek majd az airBaltic gépei Rigába, hétfőn, csütörtökön és szombaton. Az első közvetlen járat március 27-én fog indulni. 

Jó hír továbbá, hogy a 2023/24-es téli menetrendben is meg fog maradni az airBaltic közvetlen járata Budapest és Riga között, ami október végétől heti 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön üzemel majd.

 

Riga                      52 400 Ft-tól
Vilnius                      62 500 Ft-tól
Tallinn                      62 500 Ft-tól
Helsinki                      64 100 Ft-tól
Palanga                      70 100 Ft-tól
Tampere                      71 800 Ft-tól

 

Foglalási időszak: 2023. március 21 - 30.

Utazási időszak: 2023. április 17 - október 29.

Az akciós árak a repjegy.hu-n elérhetők, foglaláshoz kattintson a városnévre!

A kedvezményes jegyeket megtalálja oldalunkon, de siessen, hiszen a legolcsóbb helyek hamar elfogynak. A megjelenített árak budapesti indulással, oda-vissza útvonalra és a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák az illetékeket.

További híreink

100E Repülőtéri Expressz: Sűrűbb járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Budapest között júniustól

Hírek <p>A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.</p>

A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

Május 11-től oltási igazolás nélkül lehet az USA-ba utazni

Hírek <p>Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.</p>

Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.