Untitled-1

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Ryanair

2023. szeptember 18.

A Ryanair bejelentette, hogy a 2023/2024-es téli menetrendben új járatokkal bővíti budapesti kínálatát. A fapados légitársaság október 29-től közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe és Alicante városába.

A Budapest-Birmingham járat heti négyszer fog közlekedni, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap, a Budapest-Alicante járat pedig heti háromszor csütörtökön, szombaton és vasárnap. A repülési idő mindkét járat esetében körülbelül 3 óra.

Mindkét most feltöltött útvonalra egyelőre a téli menetrend végéig, 2024. március 29-ig érhető el a repülőjegy-foglalás.

A Budapest-Birmingham járat a brit városba utazók számára kínál új lehetőséget. Birmingham egy fontos közlekedési csomópont, amely remek kiindulópont az Egyesült Királyság és Írország felfedezéséhez, míg Alicante egy népszerű úti cél a tengerpartra vágyó turisták számára.

A Ryanair azonban két járatot is megszüntet Budapestről. A Budapest-East Midlands valamint a Budapest-Göteborg járatok csak novemberig közlekednek tovább.

A konkurens légitársaság, a Wizz Air a téli menetrend során négy járatot indít hetente Budapest és Alicante között, valamint további két járatot Birmingham városába. Emellett a Jet2 brit légitársaság is heti két járatot kínál Birmingham és Budapest között a téli időszakban.

A Ryanair növekedése Budapesten jó hír az utazóknak, hiszen a légitársaság árai és széles hálózata miatt népszerű választás a magyarországi utazók körében.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Ajándékozzon repjegy-utalványt és nyerjen mellé még egyet!

Hírek <p>Vásároljon repülőjegy-utalványt oldalunkon december 31-ig, és egy kis szerencsével most Ön is nyerhet egyet.</p>

Vásároljon repülőjegy-utalványt oldalunkon december 31-ig, és egy kis szerencsével most Ön is nyerhet egyet.

Black Friday akció az airBaltic járataira

Hírek <p>Black Friday ajánlatokat kínál a balti államok és Skandinávia városaiba az airBaltic légitársaság. </p>

Black Friday ajánlatokat kínál a balti államok és Skandinávia városaiba az airBaltic légitársaság. 

Északi úti célok kedvezményesen az airBaltic járataival

Hírek <p>Az airBaltic légitársaság kedvezményes repjegyeket kínál a balti államok és Skandinávia városaiba.</p>

Az airBaltic légitársaság kedvezményes repjegyeket kínál a balti államok és Skandinávia városaiba.