{* *} {* *} Untitled-1

Kedvezményes flydubai ajánlat Dubaiba

2024. március 26.

A flydubai légitárság április 30-ig kedvezményes áron kínál repjegyeket Dubaiba.

Merüljön el a luxus és a kalandok birodalmában Dubai lenyűgöző városában! A flydubai légitársaság kiváló ajánlatával felfedezheti a modern csodák és hagyományok találkozását, élvezve az exkluzív élményeket az Arab-sivatag gyöngyszemében.

Foglaljon 2024. április 30-ig akciósan!


Dubai            145 000 Ft-tól


Utazási időszakok: 2024. áprili 15 - június 10.

A kedvezményes jegyeket megtalálja oldalunkon, de siessen, hiszen a legolcsóbb helyek hamar elfogynak. A megjelenített árak budapesti indulással, oda-vissza útvonalra és a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák az illetékeket.

További híreink

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.

AirBaltic kedvezmények Finnország és a Baltikum városaiba

Hírek <p>Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!</p>

Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

Hírek <p>A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.</p>

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.