Untitled-1

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

2024. május 16.

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.

Az új közvetlen Budapest-Liverpool járat október 28-tól indul, és heti kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik majd. Az FR 1646-os számú járatok (helyi idők szerint) hétfőnként 14:55-kor szállnak fel Budapestről és 16:45-kor érkeznek meg Liverpoolba, majd 17:10-kor indulnak vissza a magyar fővárosba, ahol 20:50-kor szállnak le. Szombatonként a járatok 40 perccel később közlekednek.

Ez a hír különösen örvendetes a futballrajongók számára, akik mostantól könnyebben látogathatják meg a híres Anfield stadiont, vagy éppen a Beatles együttes szülővárosát.

A Ryanair Bővíti Budapesti Járatkínálatát: Új Desztinációk Liverpool és Toulouse Irányában

A Budapest-Toulouse útvonal a téli menetrendben debütál - szintén október 28-tól - , és hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton biztosít majd kapcsolatot a két város között. Hétfőn az FR 1651-es járat 17:50-kor indul Toulouse-ból és 20:20-kor érkezik Budapestre, majd az FR 1650-es járat 20:45-kor tér vissza, 23:15-kor landolva Toulouse-ban. Pénteken az FR 1651-es járat 12:55-kor emelkedik a magasba Toulouse-ból, 15:25-kor érkezik meg a magyar fővárosba, és az FR 1650-es járat 15:50-kor indul vissza, 18:20-kor érkezve meg célállomására.

Toulouse, a dél-franciaországi ‘rózsaszín város’, nemcsak az Airbus központjáról híres, hanem gazdag kulturális életéről és történelmi nevezetességeiről is.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.