Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mi a repjegy.hu Hűségprogram lényege?

A Hűségprogram résztvevői vásárlásaik után Hűségpontokat kapnak, amelyeket webáruházban található termékekre és szolgáltatásokra válthatnak be.


Hogyan csatlakozhatok a Hűségprogramhoz?

Minden vásárló, a repjegy.hu oldalon vásárol, regisztrálhat a repjegy.hu Hűségprogramba. A regisztráció a vásárlás előtt és a vásárlás után is megtörténhet, a sikeres regisztrációval a résztvevőnek létrejön a saját virtuális hűségszámlája, melyre a megvalósult vásárlások után járó Hűségpontok automatikusan jóváírásra kerülnek.


Ki vehet részt a repjegy.hu Hűségprogramban?

18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, cselekvőképes természetes személy, aki minimum egy alkalommal vásárlást végez a repjegy.hu oldalon, valamint a szükséges regisztrációs folyamatot elvégzi, és a regisztráció során szükséges kiemelt adatokat hiánytalanul megadja.


Hogyan történik a Hűségpontok gyűjtése?

Repülőjegyenként egységesen 30 Hűségpont kerül jóváírásra a résztvevő virtuális számláján, a vásárlás értékétől függetlenül. Egy vásárlási művelet után csak egyszer adható Hűségpont.


Mikor kerülnek a Hűségpontjaim a saját virtuális hűségszámlámra?

A Hűségpontok a repülőjegy megvásárlása után, a vásárlásához kapcsolódó számla kiállítását követő napon kerülnek jóváírásra.


Lejárnak-e a Hűségpontjaim?

A Hűségpontok érvényességi ideje az adott Hűségpont virtuális számlán történő jóváírásától számított 2 év.


Az összegyűjtött Hűségpontokat mire tudom felhasználni?

Virtuális számláján összegyűjtött Hűségpontjait a Hűségprogram webáruházában elérhető termékekre és szolgáltatásokra válthatja be.


Hogyan történik a Hűségpontok beváltása?

A webáruházban kiválasztott termékek Pontértéke levonásra kerül a résztvevő számlájáról, valamint a termék értékének 10%-át a Résztvevőnek be kell fizetnie, amit két módon tehet meg: online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással.


Jár-e kötelezettséggel a tagságom?

A Programban történő részvétel kizárólag előnyökkel jár, a résztvevőnek semmiféle kötelezettséget nem jelent. A Repjegy.hu Hűségprogramban való részvétel önkéntes alapon működik és ingyenes.


Mit tegyek, ha módosultak a személyes adataim?

Amennyiben a résztvevő adataiban változás következik be, a módosítást a személyes profiloldalán szereplő adatok módosításával bármikor megteheti (email-címét kivéve), ez a saját, már megvalósult vásárlásai után járó Hűségpontokat nem érinti.


Átruházhatók a Hűségpontjaim?

A Hűségpontok nem átruházhatóak és készpénzre nem válthatóak.