Részvételi feltételek - A LOT és a repjegy.hu közös nyereményjátéka - 2019. szeptember - október

Részvétel feltételei

A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2019. szeptember 16. és október 31. között repülőjegyet vásárol a repjegy.hu oldalon a LOT légitársaság Szöulba tartó járatára. A járat indulásának napja nem lehet 2019. november 15-nél korábbi időpont. 

A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került Economy osztályra szóló repülőjegyek vesznek részt, amelyeknél a járat üzemeltetője és a repülőjegy kiállítója a LOT Lengyel Légitársaság és legalább egyik irányba a LOT közvetlen járatára szólnak.

A megadott időszakban kiállított, de a később törlésre került repülőjegyek nem számítanak bele a sorsolásban.

A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói és mindezek hozzátartozói.

Sorsolás

A sorsolás időpontja: 2019. november 5. , helye: Weco-Travel Kft, 1053, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik a részvételi feltételeknek megfelelt vásárlók között. Minden részvevő a vásárolt jegyek számának megfelelően vesz részt. Tehát ahány repülőjegyet vásárol egy személy az akció időtartama alatt, annyiszor fog szerepelni a sorsolásra jogosultak adatbázisában.

A sorsolás során egy konkrét megvásárolt repülőjegy kerül véletlenszerűen kiválasztásra, a nyertes személy pedig az adott jegy vásárlója. A kisorsolt jegy egyben a nyeremény alapját is jelenti majd.

A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartói elérhetőségeken történik.

A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem jelez vissza, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

Nyeremény

A nyereményjáték nyertese számára a nyertes eredetileg LOT Economy Class osztályra szóló jegye emelésre („Upgrade”) kerül LOT Premium Economy osztályra maximum 2 fő erejéig. 

A nyeremény nem átruházható. A szervező fenntartja a jogot a nyeremények változtatására.

A sorsolás eredménye és a nyertes neve megtekinthető lesz a www.repjegy.hu oldalon is.