Fapados repülőjegyek

Oldalunkon a magyar piacon működő fapados légitársaságok járataira is lefoglalhatja repülőjegyét! A fapados repülőjegy foglalása során minden felmerülő költséget megjelenítünk, illetve kiegészítő szolgálatatások igénybevételére is van lehetőség. 


Amit tudni kell a fapados repülőjegyek foglalásáról és a fapados légitársaságokról

A fapados légitársaságok(hivatalosan: diszkont légitársaságok) egyre nagyobb számban és egyre több úti célra közlekednek már Magyarországról.  Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a fapados repülőjegy foglalásával és a fapados járatokon való utazással kapcsolatban.

 

- A fapados repülőjegyek általában kedvezőbb áron foglalhatók, azonban ez csak az alapszolgálatást (a repülős utazást) tartalmazza. További kiegészítő szolgáltatások (feladott csomag, ülőhely választása, fedélzeti ellátás, stb ) külön díj fizetése ellenében vehetők igénybe.

 

- A fapados légitársaságok rendszerint kisebb forgalmú, a  városközponttól távolabbi repülőterekre közlekednek. A repülőtereken általában kevesebb földi szolgáltatást vesznek igénybe: nincs buszos beszállítás, sem ültetési lehetőség.

 

Nincsen lehetőség átszállásos repülőjegy foglalására. Amennyiben mégis átszállással szeretne utazni fapados járatokkal, a csomagokat az átszállási ponton fel kell venni és újra be kell checkolni. Ezenkívül ilyen esetben késés vagy járattörlés esetén nem garantált a további utazás.

 

- A diszkont légitársaságokra kiállított repülőjegyek nem visszatéríthetőek, még a fel nem használt illetékek sem, így érdemes ezen repülőjegyekre útlemondási biztosítást kötni.

 

- A fapados repülőjegyeket legtöbbször a foglalás során azonnal meg kell vásárolni, ezért ilyenkor csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.


- A nagyobb fapados társaságok esetében a már megvásárolt repülőjegynél lehetőség van a névcserére, természetesen plusz díj fejében.

 

- Késés vagy járattörlés esetén, kevesebb felajánlott lehetőség közül választhat.