Untitled-1 hotel

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató: Weco-Travel Kft.
Cím: 1053 Budapest, Szép u. 2.
Adószám: 10331615-2-41

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: R-00095

Email: info@repjegy.hu
Telefonszám : 06 1 510 0550

A repjegy.hu honlapon történő repülőjegy foglalással, a vonatkozó díjak megfizetésével valamint az utas repülőjegyének kiállításával légi személyszállítási szerződés jön létre az érintett légitársaság és az utas között, melyet a Weco-Travel Kft. közvetít. Az internetes foglalási oldalak igénybevételéért a Weco-Travel Kft-t szolgáltatási díj illeti meg az alábbiak szerint. A szolgáltatási díj a jegykiállítást követően nem visszatéríthető.

A szerződés írásban foglaltnak minősül.

Amennyiben a repülőjegy foglalására a Weco-Travel Kft. irodájában személyesen vagy a Weco-Travel Kft. e-mail címére küldött elektronikus levél útján kerül sor, úgy az ilyen módon létrejövő szerződésre a jelen Általános Felhasználási Feltételek megfelelően irányadók.

 

1. Repülőjegy foglalása és a légi személyszállítási szerződés létrejötte:


A repjegy.hu honlap (továbbiakban foglalási rendszer) a világméretű foglalási rendszerek és egyes légitársaságok adatbázisában nyilvántartott járatokat, árakat, illetékeket és díjakat jeleníti meg.

A foglalási rendszer igénybevételéért a Weco-Travel Kft szolgáltatási díjat számol fel, amely díjat a visszaigazolt ár már tartalmaz. Hagyományos (nem fapados) légitársaságok repülőjegyeinek vásárlásakor bank/hitelkártyás fizetés esetén a Weco-Travel Kft. bankkártyás kezelési költséget számol fel. A fapados légitársaságok a repülőjegy árán és a repülőtéri illetéken felül saját díjszabásukban meghatározott bankkártya tranzakciós díjat és esetenként más díjakat is felszámolhatnak, melyeket esetleg csak a foglalási folyamat fizetés előtti fázisában jelenítenek meg! A repülőjegy ára a foglalás pillanatában rendelkezésre álló helyek alapján kerül megjelenítésre.

A foglalási folyamatban a hibásan megadott adatokat úgy tudja javítani, hogy a böngésző Vissza gombjával belép az adatok megadása oldalra.

A repülőjegy foglalásakor, de legkésőbb 48 órán belül a rendszer automatikus visszaigazolást készít, amelyet az Ön által megadott email címre küld el. Az emailek fogadása és ellenőrzése a felhasználó felelőssége, irodánk a nem kézbesíthető e-mailekért vagy az e-mailek el nem éréséből, nem megfelelő ellenőrzéséből származó károkért nem vállal felelősséget.

Amennyiben az automatikus visszaigazolás nem érkezik meg az Ön email címére néhány percen belül, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a lehető legrövidebb időn belül.

Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.

A visszaigazolásban szereplő foglalási kódot kezelje bizalmasan, ne adjon lehetőséget arra, hogy az illetéktelen személyek birtokába jusson. A foglalási kód nem megfelelő kezeléséből eredő károkért irodánk nem vállal felelősséget.

Ha Önnek egyazon útvonalra és/vagy időpontra több foglalása is van, minél hamarabb töröltesse azt a foglalást, amelyikre nem lesz szüksége, ugyanis a légitársaság a dupla foglalásokat előzetes figyelmeztetés nélkül törli. Az ebből eredő károkért irodánk nem vállal felelősséget.

 

Szolgáltatási díjaink

Ár

Megjegyzés

Repülőjegy foglalás díja – online megrendelés esetén

4 500Ft/repülőjegy

 

Repülőjegy foglalás díja irodánkban – személyes megrendelés esetén

9 500 Ft/repülőjegy

 

Repülőjegy foglalás díja Ügyfélszolgálaton keresztüli foglalás esetén

5 500 Ft/repülőjegy

 

Repülőjegy módosítás és lemondás díja (amennyiben a légitársasági szabályzat lehetővé teszi)

5 000 Ft/repülőjegy

a légitársasági díjakon felül

Repülőjegy módosítás és lemondás díja járattörlés ill. egyéb, nem az Ügyfél által kezdeményezett változtatás esetén

0 Ft/repülőjegy

a légitársasági díjakon felül

Online check-in elkészítése az Ügyfél kérésére (a szolgáltatás nem tartalmazza az ülőhely foglalás esetlegesen felmerülő díját)

3 000 Ft/foglalás

 

Feladott poggyász utólagos foglalása

3 000 Ft/poggyász

a légitársasági díjakon felül

Számlamódosítási díj

5 000 Ft/alkalom

 

Számla kiküldése e-mailben

0 Ft/alkalom

 

Visszautalás díja (befoglalt, kifizetett, de nem kiállított repülőjegyeknél)

2500 Ft/alkalom

 

Nyitva tartási időn kívüli ügyintézés díja

5 000 Ft/alkalom

 

Kiegészítő szolgáltatások foglalási díja (ülőhely, sporteszköz, speciális poggyász)

3 000 Ft/foglalás

az esetleges légitársasági díjakon felül

Egészségügyi okokból kért kiegészítő szolgáltatások foglalási díja (pl. kerekesszék, speciális étel, kísérő)

0 Ft/fő

az esetleges légitársasági díjakon felül

Diszkont légitársaságok esetében kezelési költség

A teljes fizetendő összeg 1,3%-a

 

PayPal kezelési költség

A teljes fizetendő összeg 2%-a + 90 Ft

 

Irodai repülőjegy átvétel

3 000 Ft/repülőjegy

a repülőjegy kiállítási díjon felül

 

A légi személyszállítási szerződés a légitársaság és az utas között akkor jön létre, amikor az utas a repülőjegy ellenértékét megfizeti és a repülőjegy kiállításra kerül. A létrejött légi személyszállítási szerződésre az adott légitársaság üzletszabályzatának feltételei az irányadók.

 

2. Utazási adatok megadása

Az utasok adatait az érvényes és az utazáshoz használt dokumentumban (útlevél, vagy személyi igazolvány) szereplővel megegyező módon kell megadni. A légitársaságok megtagadhatják a fuvarozást, amennyiben az azonosításra használt dokumentumban és a repülőjegyben eltérő adatok szerepelnek.

Az adatok megadása a felhasználó felelőssége. A foglalást követően küldött automatikus visszaigazolásban a felhasználó köteles a megadott utas adatokat ellenőrizni és pontatlanság esetén a Weco-Travel Kft-t azonnal az info@repjegy.hu email címen értesíteni, hogy a szükséges módosítást a légitársaság részére azonnal jelezni tudjuk.

Helytelen adatok megadásából származó károkért a Weco-Travel Kft nem vállal felelősséget.

 

3. Kapcsolattartó személy adatai

A foglalási folyamat során meg kell jelölni a kapcsolattartó személyt, a későbbiekben a foglalással kapcsolatosan kizárólag ezen személy járhat el a repjegy.hu ügyfélszolgálatán. A kapcsolattartó kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes nagykorú személy lehet. Valótlan adat közlése esetén a büntetőjogi felelősség a kapcsolattartásra megjelölt személyt terheli. Más, akár az utazásban résztvevő személy a kapcsolattartó felhatalmazása nélkül a foglalással kapcsolatban nem járhat el.  A repjegy.hu minden értesítést a kapcsolattartó személy számára és a foglalási rendszerben megadott email címre továbbít. Ezen értesítések utasoknak történő továbbításával kapcsolatban semmiféle felelősséget nem vállal.

 

4. Utazási dokumentumok

Az utazáshoz szükséges dokumentumok (útlevél, személyi igazolvány, vízum, beutazási engedély, megfelelő negatív PCR teszt igazolás) rendelkezésre állása, illetve azok érvényességének ellenőrzése az utasok felelőssége. A Weco-Travel Kft nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget azért, mert az utazás a szükséges dokumentumok, vagy vízum hiányában meghiúsul.

A nemzetközi előírások általában a visszaérkezés dátumát követő további 6 hónapos érvényességet írnak elő az okmányok (útlevél, személyi igazolvány) esetében. Kérjük minden esetben ellenőrizze az átszállási város országához és a célországhoz tartozó vízumszabályokat az adott ország(ok) külképviseletén!

 

5. Menetrenddel kapcsolatos információk

A repülőjegy minden esetben a foglalás során megjelenített menetrend alapján kerül kiállításra. Amennyiben a repülőjegyen a visszaigazoláshoz képest mégis eltérést tapasztal, kérjük azonnal, még a jegykiállítás napján jelezze emailen az Ügyfélszolgálatunknak, az info@repjegy.hu címen.

A légitársaságok fenntartják a jogot, hogy a repülőjegy kiállítását követően, de az utazás megkezdése előtt bármikor megváltoztassák a menetrendet. Ezen menetrendváltozásokra irodánknak nincsen ráhatása. Ügyfélszolgálatunk a rendelkezésre álló információk alapján a lehető legrövidebb időn belül, emailben értesíti a foglalás során megadott Kapcsolattartót a változásról – amennyiben erről a légitársaság időben értesítette irodánkat. Menetrendváltozással és járattörléssel kapcsolatos kérdéseiket kizárólag e-mailen tudjuk fogadni. Az esetleges menetrendváltozások, illetve járattörlések miatt foglalását az utazás megkezdése előtt 48 órával ellenőriztesse ügyfélszolgálatunkkal, vagy a légitársasággal, vagy a légitársaság honlapján.

A járat indulását megelőző 24 órában történt törlés, vagy késés esetében a légitársaság ügyfélszolgálata köteles eljárni, így az ezzel kapcsolatos módosításokra a repjegy.hu ügyfélszolgálatának nincsen ráhatása.

A Weco-Travel Kft a menetrendváltozások, járattörlések, illetve késések okozta károkért felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

A megnövekedett légiforgalom, és a szigorodó biztonsági előírások miatt a jegyen szereplő indulási idő előtt legalább 2 órával meg kell jelenni a repülőtéren. Egyes repülőterek esetén ennél szigorúbb szabályok is előfordulhatnak. A járatra való bejelentkezés legkésőbbi megengedett időpontja légitársaságonként, repülőterenként és útvonalanként változhat, ezért kérjük, utazása előtt érdeklődjön erről irodánknál vagy a légitársaság honlapján! 

 

6. A foglalások és repülőjegyek módosítása és visszatérítése

A foglalások, illetve a már kiállított repülőjegyek kizárólag a légitársaságok szabályainak megfelelően módosíthatók, vagy válthatók vissza. A légitársasági szabályokról és a megvásárolni kívánt repülőjegyre vonatkozó szabályokról a foglalási folyamat során tájékoztatást nyújtunk, a díjakról és a módosítás menetéről Ügyfélszolgálatunk nyújt bővebb tájékoztatást. Kérjük változtatási, illetve lemondási szándékát minden esetben e-mailen jelezze felénk, legkésőbb 2 munkanappal az adott járat indulása előtt, a foglaláskor megadott kapcsolattartó email címéről. A módosítás, visszatérítés lehetőségéről és az esetlegesen felmerülő költségekről írásban tájékoztatjuk utasainkat, aminek elfogadásával végezzük el a kért változtatást, lemondást. Az emailek fogadása a felhasználó felelőssége, irodánk a nem kézbesíthető e-mailekért vagy az e-mailek el nem éréséből származó károkért nem vállal felelősséget.

A megállapított díj visszafizetése abban az esetben lehetséges, amennyiben irodánk részére a visszatérítés összege beérkezik az érintett légitársaságtól, azonban ennek ügyintézési ideje légitársaságonként eltérő lehet és ezen folyamatra irodánknak rálátása nincsen.

Ha Ön repülőjegyét bankkártyával, vagy hitelkártyával egyenlítette ki, az esetleges visszatérítéskor utasbiztonsági okokból kizárólag az eredeti vásárláskor használt kártyához tartozó bankszámlára helyezhető vissza az összeg. Ennek ügyintézési ideje az adott légitársaságtól, a terhelést végző banktól és az ügyfél számlavezető bankjától függően legalább 7-21 nap. A bank, illetve hitelkártyás visszatérítések késéséért irodánk nem vállal felelősséget.

A repülőjegyek módosítása, visszatérítése külön szolgáltatásnak minősül, melyért a légitársasági díjakon felül a Weco-Travel Kft módosítási/lemondási díjat számít fel.

Amennyiben az utas oda-vissza jeggyel rendelkezik, és a jegy valamely szakaszát nem használja fel ("no-show"), úgy a légitársaság automatikusan törli a jegyhez tartozó foglalást, és a további szakaszoknál megtagadja az utas szállítását.

7. Szállásfoglalás

A repjegy.hu oldalon lehetőség van a megadott úti cél, dátum és létszám megadásával az elérhető szállások, illetve szobák foglaltságának ellenőrzésére és közvetlen foglalásra. A repjegy.hu oldalon keresztül megrendelt szállás, szolgáltatásegyüttes a kiválasztott szálloda felé intézett közvetlen szerződési ajánlatnak minősül, melyet a Weco-Travel Kft közvetít, illetve biztosítja a foglaláshoz szükséges felületet. A foglalás véglegesítésével a szállodai szoba igénybevételére vonatkozó szerződés az Ügyfél és a szálloda között jön létre, így a Weco-Travel Kft nem vonható felelőségre a választott szolgáltatások nyújtásáért, különösen a az elszállásolást, vagy más szerződött szolgáltatás érintő teljes, vagy részleges teljesüléséért, illetve Vis Maior esemény (háború, terrorcselekmény, sztrájk, természeti katasztrófa, járvány) miatti törlés, vagy módosítás kapcsán felmerülő károkért - ezekkel kapcsolatos kártérítések a szállásadót terhelik.

7.1 Szállás teljes ára, tartalmazott szolgáltatások

Az oldalon található árak az adott keresés alapján elérhető szállástípusokat, szolgáltatásokat tartalmazza, mely a szálloda által rendelkezésre bocsájtott információk alapján kerülnek megjelenítésre és a valós foglaltság függvényében változhatnak. Az árak számításának alapja az eltöltött éjszakák száma. Az árak az eredetileg megadott létszám, dátum módosításával változhatnak. A szállodai szolgáltatások, illetve az árra vonatkozó lemondási feltételek a szállásadó által továbbított információ alapján kerülnek feltüntetésre, mely a foglalás véglegesítését követően nem vitatható.

A szállások bemutatására szolgáló fotókat, leírásokat a szálloda bocsájtja rendelkezésre, annak valóságtartalmát a Weco-Travel Kft nem ellenőrzi és nem vonható felelőségre annak tartalmáért. A megrendelt szoba elhelyezést, több fős foglalás esetén a szoba kiosztást a hotel a foglaltság függvényében módosíthatja.

A szállások általában az érkezés napján délután 2 órától foglalhatóak el és az indulás napján 11 óráig kell elhagyni – a korai érkezés, illetve késői távozás miatt a szállásadó plusz díjat számolhat fel. A repülőjáratok menetrendjének esetleges változása miatti szállásmódosítás plusz költsége az Ügyfelet terheli, utazás rövidülése esetén kártérítés nem lehetséges.

Egyes esetekben előfordulhat, hogy az utazás dátumakor nem elérhető az adott szobatípus, ilyen esetben a szállásadónak kötelessége egy ugyanolyan, vagy jobb minőségű szoba felajánlása.

A szállás ára nem tartalmazza a következő tételeket: idegenforgalmi adót (egyes városok/országok esetében), vízumot, biztosítást, egyágyas felárat, kiválasztott szolgáltatásban nem szereplő étkezéseket, italokat, minibár fogyasztás, programokat, transzfer szolgáltatásokat, borravalókat, egyéb a hotel által nyújtott díjköteles szolgáltatásokat, esetlegesen felmerülő adminisztratív díjakat, adókat és egészségügyi követelmények költségeit (oltás, PCR teszt díja).

A foglalás során megadott adatok hitelessége a foglalást készítő felelősége, az ebből eredő károk az Utazót terhelik. A foglalás során nem elérhető plusz szolgáltatás tájékoztatásáért keresse Ügyfélszolgálatunkat.

A szállásadó a helyszínen kaució fizetését kérheti, mely történhet hitelkártya zárolással, vagy esetlegesen készpénzzel.

7.2 Foglalás módosítása

A szállásadó előírása szerint, díjszabása szerint lehetséges a foglalás módosítása, mely igényét az Ügyfél köteles írásban jelezni Ügyfélszolgálatunk felé. A módosítást minden esetben a rendelkezésre álló szobák, szolgáltatások alapján tudjuk elkészíteni, melyről az Ügyfelet válaszemailben tájékoztatjuk és közölt határidőn belül megfizetett módosítási díj ellenében tudjuk elvégezni. Az eredeti foglalás egy éjszakára jutó ára nem tekinthető kiindulási alapnak a módosítási díj kiszámításánál, mert az a rendelkezésre álló helyek, illetve a választott időszak is nagyban befolyásolhatja.

7.3 Foglalás lemondása

Az Ügyfél által megfizetett szállásdíjak visszatérítése, illetve annak módja és ütemezése a szállásadó kötelezettsége, melyre a Weco-Travel Kft-nek nincsen ráhatása, illetve lehetősége eltérni az előírt szabályoktól. A visszatérítés igényléséhez vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

7.4 Szállásfoglalással kapcsolatos panaszkezelés

Hibás teljesítés esetén - a megrendelt szállás szolgáltatása nem a visszaigazoltaknak megfelelően teljesül – az Ügyfél köteles haladéktalanul a szállásadó felé jelezni. Amennyiben ennek következményeként a szolgáltatás nem kerül korrigálásra, a panasztételről kérjen írásos visszaigazolást a szállásadótól és továbbítsa Ügyfélszolgálatunkra annak példányát, hogy kezdeményezhessük annak mielőbbi kivizsgálását a szolgáltatónál.

 

8. Fizetési lehetőségek

Repülőjegyét a visszaigazolásban feltüntetett fizetési határidő letelte előtt kell egyenlíteni, mert a légitársaság automatikusan törli a pénzügyileg nem rendezett foglalást.

A légitársaság a fizetési határidőt a foglalást követően bármikor megváltoztathatja. Ennek módosítására irodánknak lehetősége nincsen. A megváltozott fizetési határidőről ügyfeleinket, a foglalás során megadott kapcsolattartó email címére küldött levélben tájékoztatjuk. 

A légitársaságok fenntartják a jogot a kiajánlott díjtételek visszavonására, minden előzetes tájékoztatás nélkül. Így – ha ritkán is – de előfordulhat, hogy a fizetési határidő lejárta előtt sem lehet biztosítani a visszaigazolásban megadott árat.

Árgaranciát a légitársaságok csak a kiállított repülőjegyekre adnak, ezért javasoljuk a bankkártyával történő azonnali fizetést.

A repülőjegy foglalás díjának sikeres megfizetését követően a repülőjegyek és/vagy légitársasági visszaigazolások a foglalás során megadott email címre kerülnek továbbításra.

8.1. Online bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén az ajánlatban szereplő összeget egy tételben a Weco-Travel Kft terheli számláján.

Az összeg tartalmazza a légitársasági díjakat (jegyár + illetékek), a Weco-Travel Kft. szolgáltatási díját, a kezelési költséget illetve a kiválasztott biztosítás(ok) díját.

Sikeres bankkártyás fizetés esetén a repülőjegy automatikusan kiállításra kerül, ami ezt követően már csak a légitársaság szabályai alapján módosítható, illetve mondható le.  Előfordul, hogy a légitársaság a repülőjegy kiállítását technikai okokból nem tudja elvégezni, ebben az esetben Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítésének érdekében.

8.2. Fizetés banki átutalással vagy banki befizetéssel

Átutalását, vagy banki befizetését az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Weco-Travel Kft.

Erste Bank: 11600006-00000000-64917227

A közlemény rovatba írja be hatjegyű foglalási számát és a "repülőjegy" megjegyzést. A foglalásban visszaigazolt összeg beérkezése után állítjuk ki a repülőjegyet, ha a számlánkon jóváírás a visszaigazolásban feltüntetett jegykiállítási határidőn belül történt meg.

Kérjük fokozottan figyeljen arra, hogy a fizetési határidőben meghatározott időpontig a vételárnak meg kell érkeznie számlánkra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a külföldről indított utalások esetén a Bankok plusz költséget számíthatnak fel, melynek megfizetése az utalást kezdeményezőt terheli!

8.3. Utalvány beváltása

A repülőjegy foglalása során lehetőség van a repjegy.hu oldalán vásárolt utalvány beváltására függetlenül a foglalás összegétől. Az utalvány kódjának megadására az adatmegadási oldalon van lehetőség, a fizetés indítása előtt. A vásárlás során kizárólag egy utalvány szám adható meg, melynek  összege csökkenti a fizetendő díjat. Amennyiben a foglalás összege kevesebb, mint az utalvány értéke, akkor az utalványon a maradvány összeg jóváírásra kerül és egy másik foglalás során felhasználható annak lejártáig.

Az utalvány érvényessége, illetve az azon aktuálisan rendelkezésre álló egyenleg bármikor lekérdezhető az utalványon szereplő, egyedi oldalon.

 

9. Repülőjegy átvétele

A lefoglalt és a fizetési határidőn belül kiegyenlített repülőjegyeket irodánk a foglalásban megadott átvételi mód szerint kézbesíti e-mailben vagy személyes fizetés esetén az irodában.

A felhasználó felelőssége, hogy a megadott e-mail fiók az elektronikus jegy fogadására alkalmas legyen. A Weco-Travel Kft. az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget.

 

10. Utalvány

10.1 Utalvány vásárlás

 A repjegy.hu oldalon lehetőség van repjegy.hu utalvány vásárlására, melynek minimum értéke 10 000 Ft, azonban tetszőleges összegig növelhető. A megrendelés történhet a repjegy.hu weboldalalán, vagy ügyfélszolgálatán keresztül.

Az utalvány kiállítása bankkártyás fizetés esetén azonnal, utalással történt vásárláskor a fizetési határidőn belüli, teljes ellenérték kiegyenlítése után történik. A nem névre szóló,  egyedi azonosítóval ellátott utalvány a kiállítást követően a megrendelés során megadott kapcsolattartó e-mail címére kerül kiküldésre. A vásárlásról a megrendelés során megadott adatoknak megfelelően számla kerül kiállításra.

A sikeres megrendelésről, utalvány kiállításról külön e-mailen tájékoztatjuk a megrendelés során megadott kapcsolattartót.

Az utalványok érvényességi ideje a kiállítás napjától számított 1 év.

A megrendelőnek az utalvány vásárlástól joga van minden indoklás nélkül elállni a 45/2014. (II.26) Kormányrendelet alapján, amelyre a kiállítástól számított 14 nap áll rendelkezésre. Az elállási szándékot minden esetben írásban kell jelezni, a fel nem használt utalványok esetében egy, az info@repjegy.hu címre küldött emailben. Az utalvány érvényessége a levél beérkezését követően megszűnik és annak ellenértéke a vásárláskor használt fizetési módnak megfelelően kerül visszatérítésre.

Az utalványokat kizárólag a repjegy.hu oldalon, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül készített repülőjegy foglalás során lehet felhasználni. Autóbérlés, parkolás, szállás és egyéb szolgáltatásra nem használható.

A már kiállított utalványok készpénzre nem válthatóak, érvényességük lejártát követően nem felhasználhatóak. Az utalvány érvényessége, illetve az azon aktuálisan rendelkezésre álló egyenleg bármikor lekérdezhető az utalványon szereplő, egyedi oldalon.

Az repjegy.hu nem vállal felelőséget az egyedi kód illetéktelen személyek általi felhasználásáért. 

10.2 Utalvány hosszabbítás

A már megvásárolt utalványok érvényességi ideje egyszeri alkalommal 6 hónappal meghosszabbítható a lejárati dátumtól számítva. A meghosszabbítást az utalvány felhasználási idejét követő 30 napig kezdeményezheti az oldalunkon.

Az érvényességi idő hosszabbítása kizárólag a repjegy.hu oldalon lehetséges, az utalvány sorszámának megadását követően.

A tranzakció díja, az utalvány fel nem használt összegének 10 %-a, melynek kiegyenlítése kizárólag bankkártyával lehetséges. A tranzakciós díj az utalvány értékét nem növeli. A bankkártyás fizetést követően az utalvány automatikusan meghosszabbításra kerül, melyről a hosszabbítás során megadott email címre küldünk visszaigazolást.

11. COVID-19 teszt regisztráció

A repjegy.hu oldalon lehetőség van regisztrálni, szerződött partnerünk, a Universal Medical Solutions Kft által végzett PCR és antigén koronavírus gyorstesztre. Az adatok megadását és a sikeres fizetést követően a megrendelés során rögzített email címre érkezik a Universal Medical által küldött QR kódot tartalmazó utalvány, amely a vásárlástól számított 30 napon belül használható fel – előzetes bejelentkezés nélkül -  a Liszt Ferenc repülőtéren található Universal Medical Covid-19 Teszt Center-ben. A névre szóló utalvány nem visszaváltható, annak mindenkori felhasználásával kapcsolatban az Universal Medical Általános Szerződési Feltétele az irányadó.

A Weco-Travel Kft. a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatosan, illetve az abból eredő esetleges károkért felelőséget nem vállal.

 

12. Számlázás:

Repülőjegy vásárlásról a foglalás során kiválasztott számlázási mód alapján elektronikus számlát, vagy papíralapú számlát állítunk ki a kapcsolattartó/számlázási adatoknál megadott névre, címre. A számlát a kiválasztásnak megfelelően emailben, vagy postán juttatjuk el.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Weco-Travel Kft. által kiállított számviteli bizonylatok nem értelmezhetők akként, hogy a légi személyszállítási szerződés az utas és a Weco-Travel Kft között jönne létre. Az utas a légi személyszállítás teljesítésével kapcsolatos bármely igényét kizárólag az érintett légitársasággal szemben jogosult érvényesíteni.

Számlamódosításra a számla kiállítást követően díj ellenében van lehetőség, a foglalással megegyező tárgyhónapban.

 

13. Panaszkezelés

A repülőjegy foglalással kapcsolatos panaszokat minden esetben írásban, az info@repjegy.hu címre kérjük megküldeni. Telefonon keresztül hivatalos panasz bejelentést nem áll módunkban elfogadni.

A panaszkezelés helye a repjegy.hu irodája.

Amennyiben a panaszügy rendezése sikertelen, úgy az Ügyfél a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezései szerint a lakóhelye szerint illetékes Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testülethez (www.bekeltetes.hu) fordulhat.

 

A megkötött szerződés nem kerül iktatásra.

Az Általános Szerződési Feltételek magyar nyelven íródott, vitás esetben a magyar jog szabályai az irányadóak.

Érvényes: 2021 május 3-tól

Az Általános Szerződési Feltételek letölthető erre a linkre kattintva!