Untitled-1 hotel

Elrepítjük álmai úti céljára! - lezárult

2016. szeptember 7.

A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

Az "Elrepítjük álmai úti céljára" nyereményjáték nyertese:

MIKLÓS LAJOS
 
Nyereménye:
2 fő részére szóló retúr repülőjegy, a játék során a játékos által kiválasztott úti célra, budapesti indulással, előzetesen egyeztetett időpontban.
A nyeremény tartalmazza a kapcsolódó repülőtéri illetékeket és díjakat, és legfeljebb 400 000 Ft összeghatárig használható fel.

A nyertes álom úti célja:
SZÖUL, DÉL-KOREA

A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

Az "Elrepítjük álmai úti céljára" játékunk nyertese, átvette a nyereményét.

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövessen minket facebook-on. Ahol a nyereményjátékok mellett, rendszeresen jelentkezünk repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel a repülés világából.

A sorsolás részleteiről a játékszabályzatban tájékozódhat!

__________________________________

 

Legújabb nyereményjátékunkban páros repülőjegyet nyerhet egy Ön által választott álom úti célra! Lehet egy izgalmas metropolisz, egy hangulatos kisváros, esetleg egy egzotikus sziget. Bármi is az, kis szerencsével elrepülhet oda!

Mindig is szerette volna felfedezni a híres Nagy Almát, vagy eljutni az Angyalok Városába? Már ezerszer elképzelte, ahogy a Maldív-szigetek pálmafái árnyékában hűsöl, vagy hogy egy hangulatos mediterrán kisváros macskaköves utcáin sétál?

Most egy lépéssel közelebb kerülhet álmai úti céljához!

Ha szeretne részt venni nyereményjátékunkon nincs más dolga, mint kitölteni rövid, utazási szokásokról szóló felmérésünket, és várni a sorsolást, ahol páros repülőjegyet nyerhet az Ön által kiválasztott úti célra!

Vágjon bele, álmodjon nagyot! Lehet, hogy éppen Ön mellé szegődik a szerencse!

A nyeremény 2 db, a választott úti célra szóló repülőjegyet tartalmaz, budapesti indulással, előzetesen egyeztetett időpontra vonatkozóan. A nyeremény tartalmazza az adókat és repülőtéri illetékeket, és legfeljebb 400 000 Ft összeghatárig használható fel.

Kapcsolódó oldalak:

A játék részletes szabályzata >>

A nyereményjátékban szereplő felmérés >>

Ha nem tudja, hová szeretne utazni >>


További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.