Foglaljon az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát! - lezárult
FőoldalHírek Foglaljon az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát! - lezárult

Foglaljon az Air China járataira - visszanyerheti repülőjegye árát! - lezárult

2016. október 3.

A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

A játék szerencsés nyertese: Dr. Czakó Gábor, szegedi utasunk, aki visszanyerte tokiói repülőjegye árát!
A nyertesnek gratulálunk, minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövessen minket facebook-on. Ahol a nyereményjátékok mellett, rendszeresen jelentkezünk repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel a repülés világából.

----------------------------------------------

Foglalja le repülőjegyét november végéig az Air China bármelyik járatára, és automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol visszanyerheti repülőjegye árát!

Az Air China bonyolítja a legnagyob légiforgalmat Európa és Kína között. Közvetlen járattal Peking, átszállással pedig Ázsia és Ausztrália számos nagyvárosa is kényelmesen elérhető.

A kedvező repülőjegy árak és a színvonalas kiszolgálás mellett még egy okot adunk, amiért érdemes Kína legnagyobb légitársaságát választania:

Ha november végéig repülőjegyet foglal az Air China légitársaság bármelyik járatára, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol kis szerencsével visszanyerheti repülőjegye árát!*

Válogasson az Air China legnépszerűbb úti céljai között!

Peking Tokió Sanghaj Sydney
Bangkok Osaka Jakarta Melbourne
Phuket Kuala Lumpur Manila Perth
Hong Kong Szöul Tajpej Brisbane
Szingapúr Ho Shi Minh-Város Ulánbátor Auckland

 

 Air China

* A nyereményjáték feltételei

- A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2016. október 1. és november 30. között a repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon az Air China légitársaság bármilyen járatára.

- A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt.

- A résztvevők között  kisorsolt nyertes számára visszatérítésre kerül a kiállított repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

- A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2016. december  6. , helye: Weco-Online Kft, központi iroda, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

- A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

>> Részletes részvételi feltételek

további híreink

A jövő nyári menetrendben, június elsejétől három új járatot indít a Wizz Air Budapestről. Ezek Brüsszel, Harkov és Lviv lesznek – jelentette be Stephen Jones, a légitársaság magyarországi igazgatója.

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!