Air France Premium Economy - Minőségi szolgáltatás az égen
FőoldalHírek Air France Premium Economy - Minőségi szolgáltatás az égen

Air France Premium Economy - Minőségi szolgáltatás az égen

2016. november 3.

Az Air France Premuim Economy szolgáltatásaival elérhető áron, még kényelmesebben juthat el úti céljára, induljon akár üzleti, akár szabadidős útra.

A különálló kabinban elhelyezkedő ülések 40 százalékkal több teret nyújtanak, mint a turistaosztályon lévő társaik. Az Air France tökéletes kényelmet biztosít a lágyabb üléspárnákkal, az új HD monitorokkal és a többállású lábtámasszal. A legújabb generációs, 30,5 cm-es képernyő repülés közben is olyan kiváló böngészési lehetőséget nyújt, mintha csak a saját tabletjét használná.

Gasztronómia a fedélzeten
Hosszú távú utakon az Air France minőségi alapanyagokból készülő, a kiegyensúlyozott étrendet szem előtt tartó fogásokat kínál. Minden alkalommal két meleg étel közül lehet választani. Az utasok egy sor ínyencséget próbálhatnak ki, amelyek havonta és járatonként változnak.

Air France Premium Economy

Szórakozás repülés közben
Az Air France havi rendszerességgel frissíti fedélzeti szórakoztató programjait. A több mint 600 órányi szórakoztató anyag kínálatában filmek, népszerű tv-sorozatok, hírek, tematikus csatornák és rengeteg zene található. Utazás előtt az utasok feltérképezhetik, milyen filmeket nézhetnek majd a fedélzeten, azok milyen nyelveken érhetőek el, milyen albumokat hallgathatnak meg útjuk során, valamint megnézhetik az elkövetkező hetekben bemutatásra kerülő filmek előzeteseit is.

A Premium Economy az alábbi kényelmi elemeket biztosítja:
•    Elsőbbség a SkyPriority szolgáltátásnak köszönhetően a biztonsági ellenőrzés, a poggyászfeladás és a beszállás során
•    2 feladott poggyász engedélyezett
•    Innovatív, merev szélű, kagyló alakú ülés, mely személyes teret biztosít (48 cm széles, 123 fokban dönthető ülések)
•    Kényelmes lábtér (97 cm-es üléstávolság)
•    30,5 cm-es, legújabb generációs érintőképernyő
•    Bármi amire szüksége lehet a szórakozáshoz vagy a munkához
•    Gourmet fogások

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!