Untitled-1

Egzotikus úti célok 150 000 Ft alatt

2016. november 16.

Egy egzotikus utazás a lehető legjobb módja a feltöltődésnek. Ezzel nem érdemes vitatkozni.

Ilyenkor néhány napra kiszakad az ember a szürke hétköznapokból, maga mögött hagyja a hideg téli időjárást, varázslatos távoli tájakat fedez fel és izgalmas kultúrákat ismer meg. Egy egzotikus utazás egyszerűen felejthetetlen élményeket tartogat!

Ráadásul, ha ügyesen választ és időben megtervezzi az utazást, nem is kell nagyon mélyen a pénztárcába nyúlni. Mutatunk néhány különleges egzotikus úti célt, ahová már 150 000 Ft alatt lehet repülőjegyet foglalni!

 

DUBAI

Dubai - repjegy.hu

A Perzsa-öböl déli partján, az Arab-félszigeten fekvő város a legek és a luxus fellegvára. Történelmi, kulturális emlékeket itt fölösleges keresnünk, ellenben ha az egyik legmodernebb helyet akarjuk megismerni, itt a tökéletes lehetőség. Csak hogy néhány okot említsünk, amiért érdemes ide elutazni: napsütötte homokos tengerpart, sivatagi szafari, nyüzsgő városi hangulat, felhőkarcolók, kiváló éttermek, káprázatos hotelek, sokszínű programlehetőségek. Ettől a várostól a lélegzetünk is eláll!

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Dubairól

 

ABU DHABI

Abu Dhabi - repjegy.hu

Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa a századfordulón még alig néhány ezer lakosú, eleinte gyöngyhalászatból élő kisváros volt, aztán több százezres metropoliszá nőtt az égig. Abu-Dhabi, hasonlóan a szomszédos Dubaihoz, szeret előrukkolni legekkel. Például itt található a világ leggyorsabb hullámvasútja (akár 240 kilométeres sebességgel is száguld a Ferrari élményparkban). De ha már itt vagyunk, mindenképp látogassunk el a világ egyik legnagyobb mecsetéhez, a Zayed Sejk Mecsethez, ami valósággal monumentális építmény.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Abu Dhabiról

 

HONG KONG

Hong Kong - repjegy.hu

A 263 gyönyörű szigetből álló városállam lakossága nagyrészt kínai származású, de gyarmati történelmük révén az angol kultúra hagyományait és normáit is követik. Épp ez a kettősség adja a hely szépségét és varázsát – ide nem elsősorban megnézni valamit járnak az emberek, hanem átélni. Persze látnivaló is akad bőven, amit például egy hajós városnézés alkalmával csodálhat meg!

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Hong Kongról

 

SZINGAPÚR

Szingapúr - repjegy.hu

A délkelet-ázsiai városállam, futurisztikus épületeivel olyan mintha a jövőből lépett volna ki. Az utcák tiszták, az épületek modernek, és rengeteg a zöld terület – a Kertek városának is nevezik az országot. Ilyen például a világörökség részét képező botanikus kert, vagy a közeli Sentosa-sziget, amely egyszerre adj trópusi hangulatot, másrészt tele van élményparkokkal, így igazi családi programokat is kínál.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Szingapúrról

 

BANGKOK

Bangkok - repjegy.hu

Thaiföld fővárosa első látásra mindenképp megosztja az embereket. Templomok, piacok, nyüzsgés, kaotikus közlekedés, ez a város először zavarba ejt, majd teljesen magával ragad sokszínűségével. Szórakozási lehetőségekben igencsak bővelkedik a város, de a kultúra iránt érdeklődők is megtalálják számításukat, leginkább a templomok felfedezésében, amelyekből 400-nál is több van a városban.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Bangkokról

 

SZÖUL

Szöul - repjegy.hu

Szöulban a modern üzleti létesítmények mellett számos régi épületet is megcsodálhatunk. A történelmi központban található épületek döntő többsége a 11-14. században keletkezett, és szerencsére javarészük még ma is áll. A Changdeokgung palotát az UNESCO a világörökség részeként tartják számon. Szöulban a rengeteg látnivaló mellett érdemes megismerni a helyi különleges gasztronómiát is.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Szöulról

 

COLOMBO

Colombo - repjegy.hu

Colombo Srí Lanka „fővárosaként" (a közigazgatási központ valójában az agglomerációjában lévő Srí Jayawardenepura Kotte-ban van) a sziget felfedezésének fő kiindulópontja, de maga is rengeteg programot és látnivalót kínál. Ha Colombót már felfedeztük, érdemes elindulni és feldezni az egész szigetet, rengeteg gyönyörű lagúna, nemzeti park, esőerdő, túrázási lehetőségek, történelmi emlékek várják az ide utazót.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Srí Lankáról


PHUKET

Phuket - repjegy.hu

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, és egy csodálatos mesevilág. Az idelátogató turista igazi fehér homokos tengerparton süttetheti a hasát, hajókázhat és úszhat az aprócska bohóchalakkal. Az ide látogatóknak nem kell attól félniük, hogy bármiben is hiányt szenvednének, mivel a legszebb és legkiterjedtebb partszakaszokra minden elvárásnak megfelelő hotelek épültek. A mozgalmas, programokkal teli nyaralásra vágyók bátran célozzák meg Patong városát, míg ha valaki egy romantikus, nyugodt és csöndes helyen szeretné élvezni a képeslapra illő táj szépségeit, távolodjon el picit a városok zajától, és máris úgy érezheti, hogy egyedül van a paradicsomi szigeten.

and gt; and gt; Repülőjegy keresés és további információ Phuketről

 

Ha nem találta meg amit keres, válogasson további egzotikus úti céljaink között:

and gt; and gt; Egzotikus repülőjegyek 150 000 Ft alatt


További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!