Marosvásárhelyről Kolozsvárra költözik a Wizz Air

2016. november 24.

A marosvásárhelyi futópályája korszerűsítése miatt a várhatóan legalább egy évig kolozsvári repülőtérről működteti járatait a Wizz Air.

November 18-tól a Wizz Air a kolozsvári repülőtérről működteti marosvásárhelyi járatait. A költöztetésre a marosvásárhelyi repülőtér kifutópályájának újraaszfaltozása miatt miatt került sor. A fapados légitársaság friss közleménye a változás nem csak a november végéig, hanem a felújítási munkálatok befejezéséig - várhatóan legalább egy évig - lesz érvényben.

A marosvásárhelyi járatok 2017. január 8-ig az eredeti menetrend szerint közlekednek Kolozsvárról. Január 9-étől a menetrendet a Wizz Air kolozsvári járataihoz hangolják oly módon, hogy ne legyenek átfedések.

Az érintett utasok számára a Wizz Air biztosítja az ingyenes átszállítást Kolozsvár és Marosvásárhely között: a buszok a repülő indulása előtt 4,5 órával indulnak Marosvásárhelyről, illetve a leszállás után egy órával Kolozsvárról.*

 

*FRISSÍTÉS: A légitársaság legfrisebb tájékoztatása alapján a Marosvásárhely és Kolozsvár között közlekedő ingyenes busztranszfert csak 2016. december 7-ig biztosítja utasainak. December 7-től minden érintett utasnak magának kell gondoskodnia a két város közötti transzferről.


Kapcsolódó oldalak:

Wizz Air - légitársasági információk, úti célok, hírek és akciók

Marosvásárhely - aktuális repülőjegy árak, reptéri információk

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.