Untitled-1 hotel

Marosvásárhelyről Kolozsvárra költözik a Wizz Air

2016. november 24.

A marosvásárhelyi futópályája korszerűsítése miatt a várhatóan legalább egy évig kolozsvári repülőtérről működteti járatait a Wizz Air.

November 18-tól a Wizz Air a kolozsvári repülőtérről működteti marosvásárhelyi járatait. A költöztetésre a marosvásárhelyi repülőtér kifutópályájának újraaszfaltozása miatt miatt került sor. A fapados légitársaság friss közleménye a változás nem csak a november végéig, hanem a felújítási munkálatok befejezéséig - várhatóan legalább egy évig - lesz érvényben.

A marosvásárhelyi járatok 2017. január 8-ig az eredeti menetrend szerint közlekednek Kolozsvárról. Január 9-étől a menetrendet a Wizz Air kolozsvári járataihoz hangolják oly módon, hogy ne legyenek átfedések.

Az érintett utasok számára a Wizz Air biztosítja az ingyenes átszállítást Kolozsvár és Marosvásárhely között: a buszok a repülő indulása előtt 4,5 órával indulnak Marosvásárhelyről, illetve a leszállás után egy órával Kolozsvárról.*

 

*FRISSÍTÉS: A légitársaság legfrisebb tájékoztatása alapján a Marosvásárhely és Kolozsvár között közlekedő ingyenes busztranszfert csak 2016. december 7-ig biztosítja utasainak. December 7-től minden érintett utasnak magának kell gondoskodnia a két város közötti transzferről.


Kapcsolódó oldalak:

Wizz Air - légitársasági információk, úti célok, hírek és akciók

Marosvásárhely - aktuális repülőjegy árak, reptéri információk

További híreink

Újraindítja járatait az Air China július 7-től Budapestre

Hírek <p>Július 7-től ismét elérhetővé válik a több mint 2 éve felfüggesztett Budapest Peking járat az Air China járataival - jelentette be Szijjártó Péter.</p>

Július 7-től ismét elérhetővé válik a több mint 2 éve felfüggesztett Budapest Peking járat az Air China járataival - jelentette be Szijjártó Péter.

Átlépte az egymilliót a Budapest Airport utasainak száma májusban

Hírek <p>Már csak 22 százalékkal maradt el az utasforgalom a járvány előtti időszakhoz képest.</p>

Már csak 22 százalékkal maradt el az utasforgalom a járvány előtti időszakhoz képest.

Budapest-Lanzarote járat a Ryanair téli menetrendjében

Hírek <p>A Ryanair bejelentette a 2022-23-as téli menetrendjét, egy új járattal, a kanári-szigeteki Lanzarote-ra. </p>

A Ryanair bejelentette a 2022-23-as téli menetrendjét, egy új járattal, a kanári-szigeteki Lanzarote-ra.