Untitled-1

Újraindul a TAP Portugal Budapest - Lisszabon járata

2016. december 7.

2017 július 1-től újraindul a 2016 áprilisában beszüntetett közvetlen Budapest - Lisszabon járat. Az új járat heti hét alkalommal fog közlekedni a két főváros között.

2017. július 1-től heti hét alkalommal fog közlekedni a TAP Portugal légitársaság közvetlen járata Budapest és Lisszabon között.

A hétfői, keddi, szerdai, csütörtöki és vasárnapi járatok 15.05-kor érkeznek majd Budapestre és 15.50-kor indulnak vissza Lisszabonba. Péntekenként és szombatonként 23.55-kor érkeznek a TAP Portugal gépei Budapestre, melyek másnap (szombaton és vasárnap) 05.50-kor indulnak vissza a portugál fővárosba. Az újranyitott járatot a légitársaság Airbus A319-es és A320-as típusú repülőgépei fogják teljesíteni.

Az új járat az átszálló utasoknak is jó lehetőséget jelent, ugyanis a légitársaság több járatot üzemeltet Dél-Amerika, azon belül elsősorban Brazília irányába, továbbá olyan kedvelt mediterrán úti célokra, mint az Azori-szigetek és Madeira. Ezek az úti célok kedvező csatlakozással, lisszaboni átszállással érhetőek el Budapestről.

A légitársaság járatain meleg ételkínálat és kiváló portugál borok állnak az utasok rendelkezésére, mindez plusz költségek nélkül. A repülőjegy ára ezen felül még tartalmaz egy maximum 23 kg-os feladott poggyászt is.

A TAP Portugal lisszaboni járataira már elérhetők a repülőjegyek a repjegy.hu foglalási rendszerében. Árakért és foglalásért indítson keresését, a repjegy.hu repülőjegy-keresőjében.

Újraindul a TAP Portugal Budapest - Lisszabon járata - repjegy.hu

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Mit érdemes tudni a TAP Portugal légitársaságról: repült útvonalak, utasértékelések, poggyászinformációk

and gt; and gt; Portugália, Lisszabon: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!