Untitled-1

Újraindul a TAP Portugal Budapest - Lisszabon járata

2016. december 7.

2017 július 1-től újraindul a 2016 áprilisában beszüntetett közvetlen Budapest - Lisszabon járat. Az új járat heti hét alkalommal fog közlekedni a két főváros között.

2017. július 1-től heti hét alkalommal fog közlekedni a TAP Portugal légitársaság közvetlen járata Budapest és Lisszabon között.

A hétfői, keddi, szerdai, csütörtöki és vasárnapi járatok 15.05-kor érkeznek majd Budapestre és 15.50-kor indulnak vissza Lisszabonba. Péntekenként és szombatonként 23.55-kor érkeznek a TAP Portugal gépei Budapestre, melyek másnap (szombaton és vasárnap) 05.50-kor indulnak vissza a portugál fővárosba. Az újranyitott járatot a légitársaság Airbus A319-es és A320-as típusú repülőgépei fogják teljesíteni.

Az új járat az átszálló utasoknak is jó lehetőséget jelent, ugyanis a légitársaság több járatot üzemeltet Dél-Amerika, azon belül elsősorban Brazília irányába, továbbá olyan kedvelt mediterrán úti célokra, mint az Azori-szigetek és Madeira. Ezek az úti célok kedvező csatlakozással, lisszaboni átszállással érhetőek el Budapestről.

A légitársaság járatain meleg ételkínálat és kiváló portugál borok állnak az utasok rendelkezésére, mindez plusz költségek nélkül. A repülőjegy ára ezen felül még tartalmaz egy maximum 23 kg-os feladott poggyászt is.

A TAP Portugal lisszaboni járataira már elérhetők a repülőjegyek a repjegy.hu foglalási rendszerében. Árakért és foglalásért indítson keresését, a repjegy.hu repülőjegy-keresőjében.

Újraindul a TAP Portugal Budapest - Lisszabon járata - repjegy.hu

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Mit érdemes tudni a TAP Portugal légitársaságról: repült útvonalak, utasértékelések, poggyászinformációk

and gt; and gt; Portugália, Lisszabon: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.