Kontinensünk legromantikusabb helyei
FőoldalHírek Kontinensünk legromantikusabb helyei

Kontinensünk legromantikusabb helyei

2017. január 26.

Ha a tökéletes Valentin-napi programot keresi, jó helyen jár! Elhoztuk Önnek Európa legromantikusabb helyeit, ezek között biztosan megtalálja a tökéletes meglepetést.

Séta a La Ramblán, pezsgőzés az Eiffel-torony árnyékában, gondolázás Velencében, városnézés Prágában, lisszaboni villamosozás, vacsora a Colosseumnál, napfürdőzés Szantorini szigetén... Egy utazásnál nincs jobb program a szerelmesek ünnepén!

 

1. PÁRIZS

Romantikus séták, hangulatos éttermek, elegáns utcák, lenyűgöző fények, ez a város maga a szerelem! Párizsba egész évben előszeretettel érkeznek látogatók, hiszen itt minden évszak rejteget magában valami különlegeset. Ha szeretné elbűvölni párját Valentin napkor, nincs mese Párizsba kell utazniuk, hisz itt még egy séta is örök emlék marad.

Párizs repülőjegy - repjegy.hu

>> Párizsi repülőjegyek keresése

 

2. VELENCE

Ha romantikus úti célokról van szó, Velence az elsők között jut eszünkbe. Persze nem véletlenül! Az "Adria királynője" elbűvöli az ide látogatót. Szűk utcácskáival, az egész várost átszövő csatornáival, a Canale Grandén ringatózó gondoláival és színpompás épületeivel azonnal rabul ejti az utazót. Egy velencei utazásnál jobb Valentin-napi programot keresve sem találhat!

Velence repülőjegy - repjegy.hu

>> Velencei repülőjegyek keresése

 

3. RÓMA

Minden út Rómába vezet, kezdhetnénk a régi közhellyel, hiszen rég, amikor a mai olasz főváros egy világbirodalom közepe volt, valóban minden út ide vezetett. De ne temessük a múltat; mondhatnánk úgy, minden utazónak az útja előbb vagy utóbb ide vezet. Ki tudja, lehet az Ön útja épp a szerelmesek napján vezeti Rómába.

Róma repülőjegy - repjegy.hu

>> Római repülőjegyek keresése

 

4. AMSZTERDAM

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy Amszterdamot Európa egyik legromantikusabb városaként említjük, de higgye el, a vizek városa nem érdemtelenül került fel a listánkra. A holland főváros nem úgy romantikus, mint Párizs vagy Velence, Amszterdam lazán, kedvesen csábítja el az utazót! Az egyik legklasszabb páros program Amszterdamban, egy hangulatos hajókázás a várost átszelő csatornákon, vagy biciklizés a belváros magas, csipkés épületei között.

Amszterdam repülőjegy - repjegy.hu

>> Amszterdami repülőjegyek keresése

 

5. BARCELONA

Észak-katalónia fővárosa igazi színes, napfényes, élettel teli város. Ha ki akar szakadni a szürke hétköznapokból Barcelona a tökéletes úti cél! Mediterrán éghajlatának köszönhetően télen is remek programokat kínál. A fagy és a hó itt szinte ismeretlen fogalom, így aztán minden napra akad valamilyen izgalmas tennivaló, városnézés, séta, híres épületek felkeresése, na és persze a helyi ízek kipróbálása sangria, churros, paella, csak hogy néhányat említsünk.

Barcelona repülőjegy - repjegy.hu

>> Barcelonai repülőjegyek keresése

 

6. MARSEILLE

Franciaország legnagyobb kikötővárosa azért került fel a legromantikusabb európai városok listájára, mert amellett, hogy önmagában rengeteg kellemes programot kínál, még ráadásul nagyszerű kiindulópont lehet a régió felfedezésére: Provence, Alpes, Côte d'Azur!

Marseille repülőjegy - repjegy.hu

>> Marseille-i repülőjegyek keresése

 

7. LISSZABON

Lisszabon egy igazán pörgős, lüktető főváros, itt egyszerűen nincs esélyünk unatkozni. Nem véletlenül mondják a helyiek: "Porto dolgozik, Braga imádkozik, Lisszabon szórakozik." Ez a mottó elég sokat elárul a város életérzéséről! Persze a szórakozáson kívül még rengeteg élményt kínál: kanyargós, macskaköves utcák a villamosokkal, óceánpart, várak és tornyok, történelmi óváros, Európa leghosszabb hídja, mind-mind hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz.

Lisszabon repülőjegy - repjegy.hu

>> Lisszaboni repülőjegyek keresése

 

8. PRÁGA

A cseh fővárosban talán az a legszebb, hogy nagyon rövid idő alatt eljuthatunk ehhez a kincshez. A száztornyú városként, vagy aranyvárosként is emlegetett Prága, az évszázadok folyamán költőket, írókat, művészeket ihletett meg hangulatával. Ma világszerte Európa egyik legelragadóbb városaként tartják számon. Tapasztalja meg Ön is ezt a különleges hangulatot egy prágai városlátogatás alkalmával!

Prága repülőjegy - repjegy.hu

>> Prágai repülőjegyek keresése

 

9. FIRENZE

A napsütötte toszkán régió fővárosa, Firenze elbűvöli az látogatókat. Firenzébe érve úgy érezhetjük, mintha egy reneszánszkori festménybe léptünk volna. Olyan hangulata van a városnak, amit leírásokból nem igazán tudunk megismerni, ahhoz mindenképp el kell utaznunk és beülnünk egy kis, teraszos kávézóba, sétálnunk kell a tipikus olasz utcákon, és meg kell csodálnunk az Arno-folyót a számtalan gyönyörű híd egyikéről!

Firenze repülőjegy - repjegy.hu

>> Firenzei repülőjegyek keresése

 

10. SZANTORINI

Végezetül pedig egy tündéri kis szigetcsoportot ajánlunk Valentin-napi romantikázásra. A görögországi Szantorini összterülete csupán 90,7 négyzetkilométer, itt mégsem érezhetjük magunkat bezárva. Épp ellenkezőleg, úgy érezzük, hogy belecsöppentünk a valóra vált görög álomba. A fekete vulkanikus peremet vakítóan fehér házak csipkézik, ahonnan a kilátás a végtelen tenger felé egyszerűen utánozhatatlan.

Szantorini repülőjegy - repjegy.hu

>> Szantorini repülőjegyek keresése

 

Egy kellemes utazásnál jobb programot, keresve sem talál! Foglalja le a repjegyeket, hisz februárra még elcsíphet kedvező last minute árakat.

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!