Untitled-1 hotel

Paradicsomi üdülőhelyek a Karib-térség specialistájával

2017. február 2.

A világ legszebb üdülőhelyeire repülhetünk a német Condor légitársasággal, amelynek gépei a napsütötte szívről messziről felismerhetők.

Hová utazhatunk a Condorral?

A Bécsből, Frankfurtból és Münchenből induló járatokon kényelmesen eljuthatunk Európa, Ázsia, Amerika és Afrika összesen 75 célállomására.
A légitársaság kínálatában télen sláger desztinációnak számít Mexikó, Dominika, Jamaika, Barbados, Puerto Rico, Costa Rica és Kuba minden mennyiségben, ahol 4 különböző városba – Havanna, Holguin, Varadero és Santa Clara -  is repül a légitársaság.Varadero és Punta Cana közvetlenül Bécsből

A magyar utasok körében a Bécs-Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járatok a legkedveltebbek, hiszen így átszállás nélkül kicsivel több mint 10 óra alatt eljuthatnak a karibi üdülőhelyekre.

Kényelem a fedélzeten

A Condor légitársaság mára az összes tengerentúlra közlekedő gépén megújította a kabinbelsőket.  A kabinokban minden teljesen új, a szőnyegektől elkezdve a falburkolatokon keresztül a mosdókig. Az új, ergonomikus ülések növelik a fedélzeti komfortérzetet az Economy, Premium Economy és Business  osztályokon egyaránt.

A fedélzeti szórakoztatást a mintegy 30 filmből és több mint 50 TV-sorozatból álló kínálat teszi még vonzóbbá, a szabályozható és modern 15,4 "-os érintőképernyős monitorok segítségével. Azok akik szívesebben használják saját gépüket, az USB csatlakozásnak köszönhetően megtehetik.
Hosszútávú járatokon a fedélzeti ellátás minden osztályon ingyenes.

 

Utazzon igazi álom-úticélokra a Karib-térség specialistájával, a Condor légitársasággal!


Kapcsolódó tartalmak:

>> Mexikói úti célok, repülőjegyek

>> Kubai úti célok, repülőjegyek

>> Jamaikai úti célok, repülőjegyek

>> Dominikai úti célok, repülőjegyek

>> Barbadosi repülőjegyek

>> Condor légitársaság: repült útvonalak, poggyászinformációk, utasértékelések

 

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!