Paradicsomi üdülőhelyek a Karib-térség specialistájával

2017. február 2.

A világ legszebb üdülőhelyeire repülhetünk a német Condor légitársasággal, amelynek gépei a napsütötte szívről messziről felismerhetők.

Hová utazhatunk a Condorral?

A Bécsből, Frankfurtból és Münchenből induló járatokon kényelmesen eljuthatunk Európa, Ázsia, Amerika és Afrika összesen 75 célállomására.
A légitársaság kínálatában télen sláger desztinációnak számít Mexikó, Dominika, Jamaika, Barbados, Puerto Rico, Costa Rica és Kuba minden mennyiségben, ahol 4 különböző városba – Havanna, Holguin, Varadero és Santa Clara -  is repül a légitársaság.Varadero és Punta Cana közvetlenül Bécsből

A magyar utasok körében a Bécs-Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járatok a legkedveltebbek, hiszen így átszállás nélkül kicsivel több mint 10 óra alatt eljuthatnak a karibi üdülőhelyekre.

Kényelem a fedélzeten

A Condor légitársaság mára az összes tengerentúlra közlekedő gépén megújította a kabinbelsőket.  A kabinokban minden teljesen új, a szőnyegektől elkezdve a falburkolatokon keresztül a mosdókig. Az új, ergonomikus ülések növelik a fedélzeti komfortérzetet az Economy, Premium Economy és Business  osztályokon egyaránt.

A fedélzeti szórakoztatást a mintegy 30 filmből és több mint 50 TV-sorozatból álló kínálat teszi még vonzóbbá, a szabályozható és modern 15,4 "-os érintőképernyős monitorok segítségével. Azok akik szívesebben használják saját gépüket, az USB csatlakozásnak köszönhetően megtehetik.
Hosszútávú járatokon a fedélzeti ellátás minden osztályon ingyenes.

 

Utazzon igazi álom-úticélokra a Karib-térség specialistájával, a Condor légitársasággal!


Kapcsolódó tartalmak:

>> Mexikói úti célok, repülőjegyek

>> Kubai úti célok, repülőjegyek

>> Jamaikai úti célok, repülőjegyek

>> Dominikai úti célok, repülőjegyek

>> Barbadosi repülőjegyek

>> Condor légitársaság: repült útvonalak, poggyászinformációk, utasértékelések

 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.