Untitled-1

A franciaországi Bordeaux-ba indít járatot a Wizz Air

2017. április 2.

2017 szeptember 22-től fognak közlekedni Budapest és Bordeaux között a Wizz Air légitársaság gépei.

A legújabb Wizz-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd a délnyugat-franciaországi borvidék egyik legismertebb úti céljára, Bordeaux-ba. A hétfői és pénteki indulás lehetővé teszi, hogy rövidebb, akár egy hétvégi kirándulást is szervezhessenek az ide vágyó utasok.

Az új Bordeaux-i járat már elérhető a repjegy.hu foglalási rendszerében. Repülőjegy-árakért és foglalásért használja a repülőjegy-keresőnket.

Bordeaux, a neves bortermelő vidék központja kikötőváros a Garonne folyó partján Délnyugat-Franciaországban. Világszínvonalú konyháján túl Bordeaux csodálatos építészetéről és gazdag kulturális örökségéről is híres: a város fele szerepel az UNESCO Világörökség listáján, ezáltal a legnagyobb, Világörökség részét képező urbánus területként jegyzik.

Bordeaux már a 61. célállomás a Wizz Air folyamatosan bővülő budapesti hálózatában. A teljes magyarországi hálózatban már 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal összekötve Budapestet és Debrecent.

 

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Wizz Air légitársaság: repült útvonalak, poggyászinformációk, utasértékelések és további hasznos információk

and gt; and gt; Franciaország, Bordeaux: repülőjegy-keresés, általános információk

További híreink

LOT kedvezmények Lengyelország és Észak-Amerika városaiba

Hírek <p>Foglalja le kedvezményesen repjegyét Lengyelországba és Észak-Amerikába a LOT Lengyel Légitársaság járataira.</p>

Foglalja le kedvezményesen repjegyét Lengyelországba és Észak-Amerikába a LOT Lengyel Légitársaság járataira.

KLM járatokkal a világ körül

Hírek <p>Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.</p>

Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Ryanair

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy a 2023/2024-es téli menetrendben új járatokkal bővíti budapesti kínálatát. A fapados légitársaság október 29-től közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe és Alicante városába.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy a 2023/2024-es téli menetrendben új járatokkal bővíti budapesti kínálatát. A fapados légitársaság október 29-től közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe és Alicante városába.