Éppen jókor jár itt, hiszen #repjegykedd van! 10 európai nagyváros 10 000 Ft kedvezménnyel foglalható - CSAK MA!
további részletek
Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren
FőoldalHírek Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren

Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren

2017 május 15

A Budapest Airport ezer újabb parkolóhely építését kezdte meg. A tervek szerint az autósok már a nyári főszezonban használatba vehetik az új parkolót.

A Budapest Airport híre szerint újabb ezer, Holiday Parking kategóriájú repülőtéri parkolóhely kialakítását kezdték meg a 2-es Terminál közelében, a szabadtéri repülőgép-múzeum régi helyén.  Az új parkoló átadása után így több mint 4 700, különböző kategóriájú új helyet áll majd az autósok rendelkezésére.

Az aszfaltborítású parkolóban a megszokott magas színvonalú biztonságvárja az autósokat: zárt láncú kamerarendszer őrzi a járműveket és ellenőrzi a ki- és behajtást a sorompóknál.

A Budapest Airport jelenleg négyféle parkolási terméket (Business, Holiday, Holiday Plus és Holiday Lite) kínál utasainak. A parkolást online is lefoglalhatják, sőt a repjegy.hu látogatói számára pedig a további 5% kedvezményt biztosítunk! További részletekért és az akciós kódért kattintson ide!

 

Újabb helyekkel bővül a Budapest Airport parkolója

további híreink

Péntektől kezdődően az eddigi 30 perc helyett mostantól 20 percenként fog járni a belvárost a Liszt Ferenc-reptérrel összekötő 100E jelzésű autóbusz járat.

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!