Untitled-1

Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren

2017. május 15.

A Budapest Airport ezer újabb parkolóhely építését kezdte meg. A tervek szerint az autósok már a nyári főszezonban használatba vehetik az új parkolót.

A Budapest Airport híre szerint újabb ezer, Holiday Parking kategóriájú repülőtéri parkolóhely kialakítását kezdték meg a 2-es Terminál közelében, a szabadtéri repülőgép-múzeum régi helyén.  Az új parkoló átadása után így több mint 4 700, különböző kategóriájú új helyet áll majd az autósok rendelkezésére.

Az aszfaltborítású parkolóban a megszokott magas színvonalú biztonságvárja az autósokat: zárt láncú kamerarendszer őrzi a járműveket és ellenőrzi a ki- és behajtást a sorompóknál.

A Budapest Airport jelenleg négyféle parkolási terméket (Business, Holiday, Holiday Plus és Holiday Lite) kínál utasainak. A parkolást online is lefoglalhatják, sőt a repjegy.hu látogatói számára pedig a további 5% kedvezményt biztosítunk! További részletekért és az akciós kódért kattintson ide!

 

Újabb helyekkel bővül a Budapest Airport parkolója

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.