Untitled-1

Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren

2017. május 15.

A Budapest Airport ezer újabb parkolóhely építését kezdte meg. A tervek szerint az autósok már a nyári főszezonban használatba vehetik az új parkolót.

A Budapest Airport híre szerint újabb ezer, Holiday Parking kategóriájú repülőtéri parkolóhely kialakítását kezdték meg a 2-es Terminál közelében, a szabadtéri repülőgép-múzeum régi helyén.  Az új parkoló átadása után így több mint 4 700, különböző kategóriájú új helyet áll majd az autósok rendelkezésére.

Az aszfaltborítású parkolóban a megszokott magas színvonalú biztonságvárja az autósokat: zárt láncú kamerarendszer őrzi a járműveket és ellenőrzi a ki- és behajtást a sorompóknál.

A Budapest Airport jelenleg négyféle parkolási terméket (Business, Holiday, Holiday Plus és Holiday Lite) kínál utasainak. A parkolást online is lefoglalhatják, sőt a repjegy.hu látogatói számára pedig a további 5% kedvezményt biztosítunk! További részletekért és az akciós kódért kattintson ide!

 

Újabb helyekkel bővül a Budapest Airport parkolója

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!