Ezer új parkolóhely épül a budapesti repülőtéren

2017. május 15.

A Budapest Airport ezer újabb parkolóhely építését kezdte meg. A tervek szerint az autósok már a nyári főszezonban használatba vehetik az új parkolót.

A Budapest Airport híre szerint újabb ezer, Holiday Parking kategóriájú repülőtéri parkolóhely kialakítását kezdték meg a 2-es Terminál közelében, a szabadtéri repülőgép-múzeum régi helyén.  Az új parkoló átadása után így több mint 4 700, különböző kategóriájú új helyet áll majd az autósok rendelkezésére.

Az aszfaltborítású parkolóban a megszokott magas színvonalú biztonságvárja az autósokat: zárt láncú kamerarendszer őrzi a járműveket és ellenőrzi a ki- és behajtást a sorompóknál.

A Budapest Airport jelenleg négyféle parkolási terméket (Business, Holiday, Holiday Plus és Holiday Lite) kínál utasainak. A parkolást online is lefoglalhatják, sőt a repjegy.hu látogatói számára pedig a további 5% kedvezményt biztosítunk! További részletekért és az akciós kódért kattintson ide!

 

Újabb helyekkel bővül a Budapest Airport parkolója

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.