Szélessávú internet a Lufthansa járatok fedélzetén

2017. május 10.

Májustól a Lufthansa rövid- és középtávú járatain is elérhetővé válik a korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatás.

A fedélzeti internethez az utasok egyszerűen, wifin keresztül, saját mobileszközükről férnek hozzá. A kínálatban üzenetküldési szolgáltatás, webböngészés, sőt még videóstreaming is szerepel.

A szolgáltatás háromféle csomagban érhető el: a FlyNet Message csomag három, a FlyNet Surf csomag hét, a FlyNet Stream csomag pedig tizenkét euróba kerül a Lufthansa járatain. Az utasok bankkártyával vagy fizetési szolgáltatásokon (pl. PayPal) keresztül fizethetnek az internetért.

További jó hír, hogy a szolgáltatás a Lufthansa járatok mellett, a Lufthansa Csoporthoz tartozó további légitársaságok járatain is elérhetővé válik, ugyanolyan feltételek mellett. Például az Austrian Airlines és az Eurowings járatokon is.

Eddig a Lufthansa A320-as flottájának 19 gépét, az Austrian Airlines 31 gépét és a Eurowings 29 gépét szerelték fel a szolgáltatáshoz szükséges wifi-technológiával és műholdas antennákkal, további gépeknél pedig jelenleg zajlanak a munkálatok.

Szélessávú internet a Lufthansa járatok fedélzetén - repjegy.hu

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Lufthansa légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

>> Austrian Airlines légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

>> Eurowings légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.