Szélessávú internet a Lufthansa járatok fedélzetén

2017. május 10.

Májustól a Lufthansa rövid- és középtávú járatain is elérhetővé válik a korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatás.

A fedélzeti internethez az utasok egyszerűen, wifin keresztül, saját mobileszközükről férnek hozzá. A kínálatban üzenetküldési szolgáltatás, webböngészés, sőt még videóstreaming is szerepel.

A szolgáltatás háromféle csomagban érhető el: a FlyNet Message csomag három, a FlyNet Surf csomag hét, a FlyNet Stream csomag pedig tizenkét euróba kerül a Lufthansa járatain. Az utasok bankkártyával vagy fizetési szolgáltatásokon (pl. PayPal) keresztül fizethetnek az internetért.

További jó hír, hogy a szolgáltatás a Lufthansa járatok mellett, a Lufthansa Csoporthoz tartozó további légitársaságok járatain is elérhetővé válik, ugyanolyan feltételek mellett. Például az Austrian Airlines és az Eurowings járatokon is.

Eddig a Lufthansa A320-as flottájának 19 gépét, az Austrian Airlines 31 gépét és a Eurowings 29 gépét szerelték fel a szolgáltatáshoz szükséges wifi-technológiával és műholdas antennákkal, további gépeknél pedig jelenleg zajlanak a munkálatok.

Szélessávú internet a Lufthansa járatok fedélzetén - repjegy.hu

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Lufthansa légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

>> Austrian Airlines légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

>> Eurowings légitársaság: hasznos információk, utasértékelések, poggyászinformációk

 

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!