Közvetlen járatok indulnak Budapestről az USA-ba!

2017. július 7.

2018 májusától közvetlen, átszállás nélküli repülőjáratokat indít a LOT Polish Airlines Budapest és New York, valamint Budapest és Chicago között!

A lengyel légitársaság bejelentése alapján 2018. május 4-től Budapest és New York között átszállás nélküli járat indul, 2018. május 5-től pedig a Budapest és Chicago között közlekedő járatait is elindítja a légitársaság.

New York (John F Kennedy Nemzetközi Repülőtér) hetente négyszer, hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap lesz elérhető, Chicago (O' Hare Nemzetközi Repülőtér) pedig hetente kétszer, keddenként és szombatonként.

Az új útvonalakat a légitársaság Boeing 787 Dreamlinerei fogják teljesíteni.

A LOT Polish Airlines közvetlen járatokat indít Budapestről az USA-ba 

A menetrend az alábbiak szerint alakul:

Budapest – New York – 11:55-15:40
New York – Budapest – 18:15 – 08:50(+1)

Budapest-Chicago – 11:35-14:50
Chicago-Budapest – 16:35-08:55(+1)

Az új járatok már elérhetőek foglalási rendszerünkben, így akár már most megtervezhető egy jövő évi tengerentúli utazás!

A LOT Polish Airlines Boeing 787 Dreamlinerének fedélzete

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> LOT Polish Airlines légitársaság: főbb tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

>> NEW YORK, Egyesült Államok: hasznos tudnivalók, beszámolók, látnivalók, repülőjegy-keresés és foglalás

>> CHICAGO, Egyesült Államok: hasznos tudnivalók, beszámolók, látnivalók, repülőjegy-keresés és foglalás

>> Észak-amerikai nagyvárosok egy igazi tengerentúli kalandhoz

 

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.