Untitled-1

TOP 12 tengerparti úti cél főszezon előtt

2018. március 20.

Már nem győzi kivárni nyaralását egy meseszép tengerparton? Most elhoztunk Önnek 12 úti célt, ahol tavasszal is élvezheti az egész napos napfényfürdőzést.

Soha nem lehet elég korán tengerparti nyaralást tervezni! Amennyiben nem szereti a zsúfolt tömeget a nyári időszakban, úgy érdemes lehet tavasszal eltöltenie pár napot valamely tengerparti üdölőhelyen. Most adunk Önnek 12  tippet, ahol tavasszal is úgy érezheti magát a homokban napozva, mintha július közepe lenne!

 

☀️ LARNACA

Ahogy a török és görög kultúra, úgy él együtt Larnakában a múlt és a jelen, a mítoszok és a modernitás, a történelem iránti tisztelet és a mának élés. Bármelyikhez is van kedvünk, itt élvezhetjük – akár a kettőt egyszerre is.

Larnaca

>> Larnacai repülőjegyek keresése

 

☀️ MÁLTA

Csaknem kétórányi repülőút megtétele után egy különleges világban találjuk magunkat, a Földközi-tenger szívében. Ez a mesés szigetország amilyen kicsi, épp olyan gazdag látnivalókban, programokban, vendégszeretetben.

Málta

>> Máltai repülőjegyek keresése

 

☀️ MADEIRA

A vulkáni eredetű portugál szigetcsoport mindig kellemesen meleg időjárással fogadja. Azonban nemcsak ezért érdemes ellátogatni ide, a sziget paradicsomi tájakat rejt magában: égbe magasló hegyek, kék vizű öblök, csipkés partok és hangulatos települések várják!

Madeira

>> Madeirai repülőjegyek keresése

 

☀️ TEL AVIV

Tel Avivban rengeteg hely közül választhatunk, ha strandolni szeretnénk. De az egyik legszebb mindközül a Gordon Beach, ahol hosszú kilométereken át sétálhatunk a fehér homokban a tenger mellett. Egyszer érdemes korán kelni – vagy éppen későn lefeküdni ̶ , hogy a napfelkeltét is innen nézhessük végig.

Tel Aviv

>> Tel avivi repülőjegyek keresése

 

☀️ MALAGA

Aki pártolja a szürke szín építészeti egyeduralmát, annak nem Málaga lesz a fő célpontja. Viszont ha szeretjük a színes csempékkel kirakott házfalakat, az ezer árnyalatban játszó virágokat és az azúrkék tengert, akkor ez a spanyol város tökéletes úti célnak fog bizonyulni!

Malaga

>> Malagai repülőjegyek keresése

 

☀️ TENERIFE

Első sorban a sziget gyönyörű partjai és strandjai vonzzák a turistákat. De az sem marad hoppon, aki az utazás során aktívabb pihenésre vágyik, hisz a sziget és városai számos látnivalóval szolgálnak. Ráadásul még remek túrázási és búvárkodási lehetőségeket is kínál!

Tenerife

>> Tenerifei repülőjegyek keresése

 

☀️ FUERTEVENTURA

Fuerteventurát az örök tavasz szigetének is hívják: december és április között akár 20-23°C is lehet a hőmérséklet, májusban pedig már nyári hőség tombol a szigeten. Kihagyhatatlan, ha az ember egy kis pihenésre vágyik!

Fuerteventura

>> Fuerteventurai repülőjegyek keresése

 

☀️ GRAN CANARIA

A Kanári-szigetek névadó tagját „kis kontinensnek” is hívják, hihetetlen változatosságú természeti szépségei miatt. Itt a sivatagi homokdűnéktől, a kanyonokon és hegyeken át, csodás öblöket és napfényes tengerpartot is találunk.

Gran Canaria

>> Gran canariai repülőjegyek keresése

 

☀️ AGADÍR

Bármelyik strandot is választjuk Agadirban, igazán nagyon nem lőhetünk mellé, hiszen mindenütt nyugodt körülmények között mártózhatunk meg a vízben és napozhatunk a homokban. A 10 kilométeren húzódó tengerpartja kiválló alkalmat nyújt egy naplementében történő sétához.

Agadir

>> Agadíri repülőjegyek keresése

 

☀️ ANTALYA

A Török Riviéra központjának, Antalyának rengeteg homokos partszakasza és strandja van. A nyár annyira forró, hogy júliusban a helyiek is csak estefele mernek kimerészkedni, azonban a tavaszi időszakban tökéletes a klíma egy kiadós tengerparti pihenéshez.

Antalya

>> Antalyai repülőjegyek keresése

 

☀️ HURGHADA

A Vörös-tenger partján fekvő város Egyiptom egyik legszebb üdülőhelye, mely azúrkék tengerével, finomhomokkal borított partszakasszal és néhol korallzátonyokkal szépíti meg az odautazók nyaralását.

Hurghada

>> Hurghadai repülőjegyek keresése

 

☀️ PONTA DELGADA AZORES

Az Azori-szigeteket tavasztól őszig érdemes meglátogatni, de a legszebb látványban májusban lehet részünk. Ekkor virágzanak ugyanis a gyönyörű hortenziák, amik miatt érdemes átugrani a Faialra. Saját szemével kell látnia!

Ponta Delgada Azores

>> Ponta delgada azoresi repülőjegyek keresése

 

Egy kellemes utazásnál jobb programot, keresve sem talál! Foglalja le a repjegyeket, hisz márciusban még elcsíphet kedvező árakat.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tervezze meg tengerparti nyaralását utazás tervezőnk segítségével

>> Ha inkább aktív pihenésre vágyik, nézze meg városnézős ajánlatainkat 

További híreink

100E Repülőtéri Expressz: Sűrűbb járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Budapest között júniustól

Hírek <p>A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.</p>

A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

Május 11-től oltási igazolás nélkül lehet az USA-ba utazni

Hírek <p>Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.</p>

Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.