Kedves Utasaink!
2019. augusztus 19-én és 20-án, hétfőn és kedden a telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes ügyintézés is szünetel. 
Megértésüket köszönjük!

Mire figyeljen az online bankkártyás fizetés alkalmával?
FőoldalHírek Mire figyeljen az online bankkártyás fizetés alkalmával?

Mire figyeljen az online bankkártyás fizetés alkalmával?

2018. november 19.

Oldalunkon több lehetőséget is biztosítunk utasainknak, hogy kifizethessék repülőjegyüket. Most a PayU, online bankkártyás fizetési lehetőségről szeretnénk egy rövid útmutatást adni!

Oldalunkon mindenki számára adott fizetési lehetőség a PayU rendszerében történő bankkártyás kiegyenlítés. A PayU egy vezető szolgáltató, mely fizetési szolgáltatásokat nyújt országunkban és további 16 növekvő piacon is. Most pár kérdésben válaszolva próbáljuk meg bemutatni utasaink számára ezt a fizetési módot. 

Megbízható-e a repjegy.hu-n történő PayU fizetés?

A PayU fizetési szolgáltató és a repjegy.hu is egyik legfontosabb feladatának tekinti ügyfelei adatvédelmi biztonságát. Ezért kooperációban dolgozva, olyan fizetési felületet alakítottunk ki, melyek a legerősebb szabványoknak is megfelelnek. Az alábbi technikai információk és elfogadott szabványok vonatkoznak partnerünkre, a PayU-ra:

"A PayU a személyes adatok védelmére vonatkozó ágazati standardoknak megfelelően működik, beleértve többek között a tűzfalakat, virtuális magánhálózatokat (Virtual Private Network - VPN), valamint a Transport Layer Securityt (TLS). Ezen kívül a PayU tanúsítvánnyal rendelkezik arról, hogy megfelel a PCI-DSS szabványnak (Payment Card Industry Data Security Standard - a kártyatársaságok adatbiztonsági szabványának). A PayU rendszeresen felülvizsgálja az Ön személyes adatainak gyűjtésére, tárolására és feldolgozására vonatkozó saját szabályait, beleértve a fizikai biztonságra vonatkozó megoldásokat, hogy megelőzhető legyen az Ön személyes adatai jogtalan torzítása, megváltoztatása, elvesztése, felhasználása vagy az illetéktelen hozzáférés a személyes adataihoz."

Mik a fizetés lépései?

Miután Ön keresést indított oldalunkon, majd az Önnek tetsző járatot kiválasztotta, a rendszer automatikusan átirányítja Önt a járat részletei oldalunkra. Itt lehetősége van áttekinteni a kiválasztott járat menetrendjét, a repülőjegy díjtételeit, valamint választani tud a fizetési módok, a biztosítások és a egyébb szolgáltatások között. Ezen az oldalon van lehetősége továbbá az utasadatok és a kapcsolattartó adatainak megadására. Az adatok megadását, majd a szabályzatok elfogadását követően Őn a "Foglalás, fizetendő xyz Forint" gomb kattintásával, amennyiben a PayU fizetési lehetőséget választotta, átirányításra kerül egy ellenőrző oldalra. Amennyiben minden adatot helyesnek talált, a "Jegy kifizetése, foglalás" gomb kattintásával Ön a PayU oldalára kerül, ahol a kártyaadatok megadása után Ön befejezheti repülőjegyének megvásárlását.

Mire figyeljen vásárláskor, fizetéskor?

Elengedhetetlen minden online fizetés esetében, hogy az adott oldal, ahol Önnek meg kell adnia kártyaadatait a fizetés véglegesítéséhez, rendelkezik-e a megfelelő tanusítványokkal, valamint az oldal url címében szerepel-e a https és a secure előtagok. Amennyiben igen, úgy abban az esetben Ön nyugodtan megbízhat az oldal hitelességében, de ha bármelyik is hiányzik a felsoroltakból, abban az esetben mindenképp hagyja el a fizetési felülelet.

Reméljük, sikerült egy kicsit jobban megismertetni utasainkkal a PayU fizetési lehetőségünket!

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!