Untitled-1 hotel

Nyártól közvetlen járatot indít a TAP Washingtonba és Chicagóba

2018. december 4.

Jövő nyártól közvetlen járatokat indít a portugál TAP légitársaság Lisszabonból két amerikai nagyvárosba, Chicagóba és Washingtonba. 

A chicagói O'Hare reptérre 2019. június 1-től heti ötször (a keddi és a csütörtöki napok kivételével minden nap) indít járatokat a TAP Air Portugal. Az A330-as gép 13.05-kor fog indulni Lisszabonból és 16.05-kor száll le célállomásán. 

Chicago Cloud Gate

A Washington Dulles repterére szintén heti ötször érkezik majd közvetlen járat Lisszabonból, itt a hét keddi és szombati napjai a kivételek. Az indulási idő Washingtonba 16.30, az érkezési pedig 19.40. Visszafelé 22.40-kor száll fel a gép és másnap délelőtt 10.50-re érkezik meg Lisszabonba. 

Nyártól közvetlen járat indul Budapestről Washingtonba és Chicagoba

A Washingtonba és Chicagóba induló járatokra foglalható jegyek már elérhetőek a repjegy.hu-n. 

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!