Nyártól közvetlen járatot indít a TAP Washingtonba és Chicagóba

2018. december 4.

Jövő nyártól közvetlen járatokat indít a portugál TAP légitársaság Lisszabonból két amerikai nagyvárosba, Chicagóba és Washingtonba. 

A chicagói O'Hare reptérre 2019. június 1-től heti ötször (a keddi és a csütörtöki napok kivételével minden nap) indít járatokat a TAP Air Portugal. Az A330-as gép 13.05-kor fog indulni Lisszabonból és 16.05-kor száll le célállomásán. 

Chicago Cloud Gate

A Washington Dulles repterére szintén heti ötször érkezik majd közvetlen járat Lisszabonból, itt a hét keddi és szombati napjai a kivételek. Az indulási idő Washingtonba 16.30, az érkezési pedig 19.40. Visszafelé 22.40-kor száll fel a gép és másnap délelőtt 10.50-re érkezik meg Lisszabonba. 

Nyártól közvetlen járat indul Budapestről Washingtonba és Chicagoba

A Washingtonba és Chicagóba induló járatokra foglalható jegyek már elérhetőek a repjegy.hu-n. 

További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.