Untitled-1

Közvetlen járatot indít Bécsből Tokióba az ANA

2019. február 18.

Megnyitotta közvetlen Tokió – Bécs járatát az egyik legjobb japán légitársaság, az All Nippon Airways.

Az új, közvetlen járat menetrendje az üzleti utasok és a turisták igényeinek is kedvez, meglétét az is indokolttá teszi, hogy a japán turistaforgalom egyre jelentősebb Bécsben, ahogyan az európai is Tokióban. Az elmúlt években a közép- és kelet-európai régióból indulók 33%-kal többen voltak, mint az azt megelőző évben. 

Az ANA járatai egész évben, minden nap közlekedni fognak Bécs és Tokió között. Bécsbe menetrend szerint reggel hatkor érkeznek a gépek és 11:55-kor indulnak vissza Tokióba. A legelső Tokió-Haneda - Bécs járatot egy Boeing 787-9 Dreamliner tette meg, melyet a Star Wars nyomán R2D2-vá festettek. 

A gépek fedélzetén 215 utas foglalhat helyet. Ebből 48 az ággyá alakító üzleti osztályú, 21 az alvó fotellé alakítható premium economy és 146 a standard turista osztályú szék.

Tokió

Az All Nippon Airways nem véletlenül van a legjobbak között számontartva, hiszen prémium minőségű szolgáltatást nyújt, melyet jól mutat, hogy 2013 óta minden évben ötcsillagos minősítést szerzett a Skytrax értékelésében. Ráadásul az elmúlt évtizedben háromszor is ők nyerték az „Az Év Légitársasága” címet az  Air Transport World légiközlekedési szaklap összeállításában. 

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!