Csungking - Budapest közvetlen járat a Hainan Airlines-szal

2019. november 25.

Újra Budapesten a kínia Hainan Airlines, amely 2019. december 27-től kezdve hetente két járatot fog indítani Csungkingból a magyar fővárosba.

A tervezett menetrend szerint a Hainan Airlines repülőgépei hétfői és pénteki napokon 05:30-kor szállnak le Budapesten, és 12:40-kor indulnak vissza Csungkingba. A HU 791/792-es szamú járatokat Boeing 787-9-res repülőgépekkel teljesíti a légitársaság, a repült idő Budapest felé 10 óra 50 perc, míg Csungking felé 9 óra és 20 perc lesz.

A Budapest - Csungking közvetlen járat már foglalható a repjegy.hu-n is!

Csungking közvetlenül Budapestről!

A városba utazó turisták megannyi érdekességet fedezhetnek fel Csungkingban. A Yuzhong kerületben található Felszabadulás Emlékmű és az azt körül vevő sétálóutcák a város centruma, a turisták kedvelt helye. A centrumtól csupán csak pár perc sétára érhető el a Jialing folyó, melynek partján Csungking egyik legfőbb nevezetessége, a Hongyadong található, amely egyedi építészeti stílusa mellett a napnyugta utáni órákban egy helyre koncentrálja a helyi gasztronómiai és kulturális látnivalókat.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tervezze meg időben ázsiai utazását

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!