Csungking - Budapest közvetlen járat a Hainan Airlines-szal

2019. november 25.

Újra Budapesten a kínia Hainan Airlines, amely 2019. december 27-től kezdve hetente két járatot fog indítani Csungkingból a magyar fővárosba.

A tervezett menetrend szerint a Hainan Airlines repülőgépei hétfői és pénteki napokon 05:30-kor szállnak le Budapesten, és 12:40-kor indulnak vissza Csungkingba. A HU 791/792-es szamú járatokat Boeing 787-9-res repülőgépekkel teljesíti a légitársaság, a repült idő Budapest felé 10 óra 50 perc, míg Csungking felé 9 óra és 20 perc lesz.

A Budapest - Csungking közvetlen járat már foglalható a repjegy.hu-n is!

Csungking közvetlenül Budapestről!

A városba utazó turisták megannyi érdekességet fedezhetnek fel Csungkingban. A Yuzhong kerületben található Felszabadulás Emlékmű és az azt körül vevő sétálóutcák a város centruma, a turisták kedvelt helye. A centrumtól csupán csak pár perc sétára érhető el a Jialing folyó, melynek partján Csungking egyik legfőbb nevezetessége, a Hongyadong található, amely egyedi építészeti stílusa mellett a napnyugta utáni órákban egy helyre koncentrálja a helyi gasztronómiai és kulturális látnivalókat.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tervezze meg időben ázsiai utazását

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek