Csungking - Budapest közvetlen járat a Hainan Airlines-szal

2019. november 25.

Újra Budapesten a kínia Hainan Airlines, amely 2019. december 27-től kezdve hetente két járatot fog indítani Csungkingból a magyar fővárosba.

A tervezett menetrend szerint a Hainan Airlines repülőgépei hétfői és pénteki napokon 05:30-kor szállnak le Budapesten, és 12:40-kor indulnak vissza Csungkingba. A HU 791/792-es szamú járatokat Boeing 787-9-res repülőgépekkel teljesíti a légitársaság, a repült idő Budapest felé 10 óra 50 perc, míg Csungking felé 9 óra és 20 perc lesz.

A Budapest - Csungking közvetlen járat már foglalható a repjegy.hu-n is!

Csungking közvetlenül Budapestről!

A városba utazó turisták megannyi érdekességet fedezhetnek fel Csungkingban. A Yuzhong kerületben található Felszabadulás Emlékmű és az azt körül vevő sétálóutcák a város centruma, a turisták kedvelt helye. A centrumtól csupán csak pár perc sétára érhető el a Jialing folyó, melynek partján Csungking egyik legfőbb nevezetessége, a Hongyadong található, amely egyedi építészeti stílusa mellett a napnyugta utáni órákban egy helyre koncentrálja a helyi gasztronómiai és kulturális látnivalókat.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tervezze meg időben ázsiai utazását

További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.