Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair

2020. február 4.

Júliustól heti kétszer repülhetünk majd a horvát városba, Zadarba a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új útvonalat nyit Magyarország és Horvátország között a nyári menetrendben a Ryanair. Július másodikától egészen szeptember 27-ig repülhetünk majd a Ryanair járataival a dalmáciai üdülővárosba, Zadarba.

Az ír fapados járatai július elejétől heti kétszer, csütörtökön és vasárnap repülnek majd a Zadar és Budapest között. Így akkor is fontolóra vehetjük, ha csak a hétvégére szeretnénk elutazni, de akkor is, ha akár egy, másfél hetet is eltöltenénk a környéken.

Repülőjegyek Zadarba a Ryanairrel

Zadar akkor lehet ideális számunkra, ha elsősorban kikapcsolódásra vágyunk és nem aktív pihenésre, de azért szívesen töltenénk időt városnézéssel is. A kikapcsolódáshoz rendelkezésünkre állnak Zadar és a szomszédos városok csodás tengerpartjai.

Zadar teli van látnivalókkal: meglátogathatjuk a helyi templomokat, a katedrálist, vagy a palotát, egy biztos, unatkozni nem fogunk! A reggelt például érdemes a halpiacon kezdeni, ahol - ha elég korán kelünk - nagyon sok különlegességet találunk! Ezután ha csak egy látványosságot nézünk meg, az legyen a vízi orgona, mely az egész világon páratlan. Az orgonát a hullámok szólaltatják meg, így aztán sosem hallhatjuk kétszer ugyanazt a melódiát, kihagyhatatlan!

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek