Tengerparti nyaralás még a főszezon előtt? Miért is ne! Most még kedvezményeket is elcsíphet!
további részletek
Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair
FőoldalHírek Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair

Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair

2020. február 4.

Júliustól heti kétszer repülhetünk majd a horvát városba, Zadarba a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új útvonalat nyit Magyarország és Horvátország között a nyári menetrendben a Ryanair. Július másodikától egészen szeptember 27-ig repülhetünk majd a Ryanair járataival a dalmáciai üdülővárosba, Zadarba.

Az ír fapados járatai július elejétől heti kétszer, csütörtökön és vasárnap repülnek majd a Zadar és Budapest között. Így akkor is fontolóra vehetjük, ha csak a hétvégére szeretnénk elutazni, de akkor is, ha akár egy, másfél hetet is eltöltenénk a környéken.

Repülőjegyek Zadarba a Ryanairrel

Zadar akkor lehet ideális számunkra, ha elsősorban kikapcsolódásra vágyunk és nem aktív pihenésre, de azért szívesen töltenénk időt városnézéssel is. A kikapcsolódáshoz rendelkezésünkre állnak Zadar és a szomszédos városok csodás tengerpartjai.

Zadar teli van látnivalókkal: meglátogathatjuk a helyi templomokat, a katedrálist, vagy a palotát, egy biztos, unatkozni nem fogunk! A reggelt például érdemes a halpiacon kezdeni, ahol - ha elég korán kelünk - nagyon sok különlegességet találunk! Ezután ha csak egy látványosságot nézünk meg, az legyen a vízi orgona, mely az egész világon páratlan. Az orgonát a hullámok szólaltatják meg, így aztán sosem hallhatjuk kétszer ugyanazt a melódiát, kihagyhatatlan!

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!