Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair

2020. február 4.

Júliustól heti kétszer repülhetünk majd a horvát városba, Zadarba a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új útvonalat nyit Magyarország és Horvátország között a nyári menetrendben a Ryanair. Július másodikától egészen szeptember 27-ig repülhetünk majd a Ryanair járataival a dalmáciai üdülővárosba, Zadarba.

Az ír fapados járatai július elejétől heti kétszer, csütörtökön és vasárnap repülnek majd a Zadar és Budapest között. Így akkor is fontolóra vehetjük, ha csak a hétvégére szeretnénk elutazni, de akkor is, ha akár egy, másfél hetet is eltöltenénk a környéken.

Repülőjegyek Zadarba a Ryanairrel

Zadar akkor lehet ideális számunkra, ha elsősorban kikapcsolódásra vágyunk és nem aktív pihenésre, de azért szívesen töltenénk időt városnézéssel is. A kikapcsolódáshoz rendelkezésünkre állnak Zadar és a szomszédos városok csodás tengerpartjai.

Zadar teli van látnivalókkal: meglátogathatjuk a helyi templomokat, a katedrálist, vagy a palotát, egy biztos, unatkozni nem fogunk! A reggelt például érdemes a halpiacon kezdeni, ahol - ha elég korán kelünk - nagyon sok különlegességet találunk! Ezután ha csak egy látványosságot nézünk meg, az legyen a vízi orgona, mely az egész világon páratlan. Az orgonát a hullámok szólaltatják meg, így aztán sosem hallhatjuk kétszer ugyanazt a melódiát, kihagyhatatlan!

További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.