Megújultunk!

2020. április 20.

MEGÚJULT A REPJEGY.HU! Így, csupa nagybetűvel. :) Hosszú ideje dolgoztunk már ezen, ezért különösen nagy öröm számunkra beszámolni a megújulásunkról. Letisztult megjelenés, új színek, kényelmesebb böngészés, még egyszerűbb és még gyorsabb repülőjegy foglalás, természetesen a mobilokon is.

Már 2007-ben, a repjegy.hu indulásakor is azt tűztük ki célul, hogy mindig az egyszerűségre és az átláthatóságra fogunk törekedni és mindig a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást fogjuk nyújtani utasainknak. Nem bonyolítjuk túl a dolgokat. Egy platformon elérhetővé teszünk minden utazási lehetőséget. Azzal, hogy összehasonlítjuk a különböző légitársaságok ajánlatait, segítünk az embereknek okosan választani. Végigkísérjük őket a folyamaton, segítjük a repülőjegy foglalásban, gondoskodunk az igényeikről, majd a légitársaságra bízzuk, és átadjuk a fantasztikus utazási élményeknek.

Internetes üzlet vagyunk, éppen ezért különösen fontos a felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető, átlátható és okos weboldal. Az elmúlt 13 évben igyekeztünk is folyamatosan felhasználóink igényeihez mérten fejleszteni oldalunkat. Sokszor meg is kérdeztük különböző formában, hogy miben lehetnénk jobbak, hol hibázunk, mit hiányolnak, vagy hogy épp mi az, amit nagyon szeretnek felhasználóink a repjegy.hu-ban. Ezek a visszajelzések nagyon sokat jelentenek egy weboldal tervezése és kialakítása során. Szóval ezúton is köszönjük Önöknek!

Lássuk mi történt!

Felfrissült arculat

Egy weboldal megújításakor érdemes átgondolni és leporolni az arculatot is, vagyis a logót, a színeket, képeket, ikonokat, a betűtípust. Egyszóval kicsit felfrissíteni a „ruhatárunkat”. Így tettünk mi is, és még mielőtt átszabtuk volna az oldalt, kicsit újítottunk a megjelenésünkön.

Hangsúlyosabbak lettek olyan vidám árnyalatok, mint a türkiz és a narancs, melyek amellett, hogy a nyár, a tenger, az égbolt és a nap színeit szimbolizálják, kifejezik az utazás iránti szeretetünket is. Ugyanakkor teret kaptak olyan kevésbé élénk, kellemesen megnyugtató színek is, mint a fehér, a füstszürke vagy a sötétkék, ami kifejezi a tisztaságot, az egyszerűséget, a szakértelmet és a tiszteletet, amit utasaink irányába képviselünk.

Megújult a repjegy.hu arculat: letisztult színek

Lecseréltük a logónkat. Most sokkal tisztább, egyszerűbb, modernebb, szebb. Legalábbis nekünk nagyon tetszik. Az ember ránéz és rögtön tudja, hogy mit kap ettől az oldaltól. Nincsenek rejtett dolgok, érthetetlen, bonyolult infók. Repjegyek vannak, mi ebben vagyunk jók.

Megújult a repjegy.hu arculat: új logó

Egységes ikonok, kifejező illusztrációk, életszerű képek, jól olvasható hangsúlyos betűtípus. Ezek kerültek még bevezetésre az arculatfrissítés során. A cél itt is ugyanaz volt, információátadás és ábrázolás egyszerűen, utazástervezés és repülőjegy foglalás mindenféle bonyodalom nélkül.

Megújult a repjegy.hu arculat: kifejező illusztrációk

Megújult weboldal

Kutatással, igényfelméréssel, sok-sok elemzéssel és jó alapos tervezéssel indult az egész. Fontosnak tartjuk, hogy minden módosítás, ötlet megalapozott legyen és valós igényekre reagáljon. Ha valamit csinálunk, akkor azt csakis azért, hogy a felhasználóinknak jobb, egyszerűbb, biztonságosabb, gyorsabb legyen repülőjegyet foglalni. Mi ezt nagyon komolyan vesszük, hiszen többek között ez az a plusz, a hozzáadott érték, amit tőlünk kapnak utasaink.

Szerencsére igazi szakértők voltak segítségünkre. Köszönjük az Oander Development csapatának az elhivatott munkát és azt a rengeteg szakértelmet és segítséget, amivel támogattak minket a repjegy.hu megújulásában. Imádtuk a közös munkát, reméljük még lesz rá alkalmunk!

Megújult a repjegy.hu

A foglalási folyamat egyszerűsítése és tökéletesítése kulcskérdés volt a projekt során. A vásárlási szakasz jelentős átalakuláson ment keresztül, nemcsak megjelenésben változott, hanem a funkciók és maga a folyamat is sokkal érthetőbb lett. Pontos információkkal vezetjük végig és segítjük a felhasználót egészen a repülőjegyek lefoglalásáig.

Kezdve a repülőjegy keresővel, ami a felkínált javaslatokkal gyorsabb és egyszerűbb kitöltést tesz lehetővé. Ugyanakkor rugalmasabb elképzeléseket is kiszolgál, ugyanis már a rugalmas utazási időpontokat odaútra és visszaútra külön-külön is be lehet állítani, ráadásul nem csak fixen 3 napra, hanem akár 1 vagy 2 napra is.

Könnyen kezelhető, egyszerű repülőjegy kereső - repjegy.hu

A keresés után a találatok közötti választás is kulcsfontosságú a folyamatban: számos légitársaság, rengeteg járat, temérdek információ, millió részlet, amelyekből a felhasználónak egyszerűen ki kell tudnia választani egyet, a számára leginkább megfelelőt, legyen az a legolcsóbb, a legrövidebb csatlakozással repülő vagy a legtöbb poggyászt tartalmazó opció. Azért, hogy megkönnyítsük a döntést, megújult találati oldalunkon tippekkel, figyelmeztetésekkel, beszédes ikonokkal, jó elrendezéssel és az ajánlatokat egyszerűsítő, rendező szűrőkkel segítjük a látogatókat.

Átlátható ajánlatok, egyszerű foglalási folyamat - repjegy.hu

Látogatóink jellemzően nem csak egyszer keresnek le egy utazást. Többször visszanéznek, hogy lássák változott-e az ár, vagy elérhetőek-e új lehetőségek, több utazási időpontot vagy úti célt is nézegetnek. Jó hír, hogy megújult oldalunkon el lehet menteni a keresési feltételeket. A találati oldalon elég csak kedvencnek jelölni az adott keresést, így a következő alkalommal egyetlen kattintással újra lekereshető adott utazás, nem kell még egyszer kitölteni a keresőt. Több utazást is el lehet így menteni. Ráadásul az egyes utazásokhoz árfigyelőt is be lehet állítani, amivel 5 napon keresztül emailben elküldjük az aktuálisan elérhető árakat.

Mobil előtérben! Magyaráznunk sem kell, elég csak belegondolni mennyi mindenre használjuk saját magunk a mobilunkat. Ott rendelünk ételt, intézzük a bevásárlást, híreket követünk, dolgozunk, szórakozunk és bizony az utazásainkat is itt tervezgetjük. Itt olvasunk utána egy-egy szimpatikus úti célnak, és itt keresünk repjegyet is. Éppen ezért elsődleges szempont volt számunkra a tervezés során, hogy a mobilkészülékeken is jól használható legyen a repjegy.hu.

Letisztult megjelenés és egyszerű használat mobilon is - repjegy.hu

A korábbi verzióban akadtak gondok a mobilos megjelenéssel, nem minden volt szépen kivitelezve, sok funkció használata nehézkes volt. A megújult oldalunkon ezeket a problémákat sikerült kiküszöbölnünk! Nem volt könnyű feladat, hiszen rengeteg információt kell átláthatóan tálalnunk egy nagyon kicsi felületen, úgy, hogy minden kéznél legyen és ne kelljen sokat keresgélnie a felhasználónak.

Töretlen lelkesedés

Persze tudjuk, hogy nem tökéletes, vannak és lesznek is még néhol hibák, de folyamatosan dolgozunk rajta és igyekszünk minimalizálni ezeket.

Hogyan tovább? Unatkozni nem szoktunk és nem is szeretünk, ellenben új dolgokat kitalálni, azt nagyon is. Már most számos új és megújuló funkció van tervezőasztalon, így reméljük hamarosan újabb fejlesztésekkel és hasonlóan pozitív hírekkel jelentkezhetünk. Addig is köszönjük, hogy követi oldalunkat!


 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.